Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: pomoc ?

karollsz
    Guest

Domyślnie pomoc ?

Witam wszystkich forumowiczow
    Bylem bliski kupna Canona 10 D - lecz w ostatniej chwili gosc sie rozmyslil i z sentymentu zostawil go sobie . Moje pytanie do forumowiczow z WARSZAWY ! znalazlem oferte sprzedazy tego aparatu ale w Warszawie ze wzgledu ze jetstem z Gdańska czy istniala by mozliwosc by ktos z doswiadczonych forumowiczow Canona poswiecil swoj cenny czas sprawdzil i przetestowal ten aparat w moim imienniu ??
    Jesli tak - to reszte szczegolow podam chcacym pomoc

pozdr

Uzależniony Awatar Peri Noid
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

W jakiej części W-wy miałoby to być? Jeśli Ursynów, ew. Centrum, to pisz na PW.
    Praktica MTL 5B, RevueFlex 5005, PSix, EOS 30D+opcjonalna matówka z klinem, worek szkiełek, jakaś lampa i statyw :-)

karollsz
    Guest

Domyślnie

oki dowiem sie dokladnie co i jak i dam ci znac na pw

pozdr
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Oj mam chyba pecha i/lub szczescie - dzwonie do pana by sie umowic itp . mowie ze moglby przyjsc , sprawdzic itp - a tu ?? ze nie , pretensje , 1000 problemow i wymowek ze nie ma czasu itp - istnieje tylko mozliwosc wyslania - choc wczesniej mowil ze nie ma problemu sprawdzic - teraz wiem dlaczego byl zadowlony ze jestesm z Gdanska ((( tragediaaaa ( ale dzieki Peri Noid za pomoc

pozdr
    Ostatnio edytowane przez karollsz ; 09-07-2007 o 10:40 Powód: Automerged Doublepost

Domyślnie

pewinie mial cos do ukrycia, nie zaluj
    i nie spiesz sie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

10D to juz migawka (i nie tylko) moze dobiegac swojego rkesu. Na zywo w Warszawie pewnie sprzedajacy moze sie bac wycieczki na Żytnią w celu sprawdzenia stanu migawki, albo ogolnie sprzet zajezdzony. A po wysylce to juz "e tak daleko to co bedzie odsylac" .

Uprawnienia umieszczania postów