Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 72

Wątek: fotobasia.pl

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Tak, w istocie, teraz są to różne adresy. Nie chcę wysnuwać teorii spiskowej, ale prawie dałbym głowę, że jeszcze 2-3 miesiące temu adresy były takie same. Ważne to co powiedział mój kolega z fotojokera : "to to samo".

Właśnie zamówiłem u nich 30D, pomimo tego, że z przeprowadzonej wcześniej z nimi rozmowy telefonicznej zachowałem jedynie wrażenie pośpiechu i znużenia klientem. Miałem kupować w sklepie w Wwie, ale po prostu nie zdołałem na czas wypłacić sałaty, a przyjmowali tylko gotówkę.
    Tłumaczę sobie, że w regulaminie stoi, że jest 14 dni na odstąpienie od umowy. To na pewno dłuższy czas niż ten jaki można poświęcić na oględziny w sklepie. Udanych zakupów.

Bywalec Awatar grzbiet
    Miasto
    Sosnowiec

Domyślnie

Wysłałem do Fotobasi dwa maile z zapytaniem... W obu przypadkach po kilku godzinach otrzymałem rzeczową i konkretną odpowiedź. Tylko, że ja się podpisałem z imienia i nazwiska, i może o to chodzi?

grzybu
    Guest

Domyślnie

Co do kontaktu mailowego to nie ma problemow, odpowiedzi dochodza blyskawicznie.

Chodz dzisiejszy mail wyprowadzil mnie totalnie z rownowagi:

z przykrością informujemy, ?e z przyczyn niezale?nych od naszej firmy, a związanych z problemami naszych dostawców oraz du?ą ilością zamówien, zmuszeni jesteśmy wyd3u?ya czas dostawy zamówionego przez Panstwa sprzetu z 10 do 15 dni roboczych. Podany termin to maksymalny czas oczekiwania i nie dotyczy wszystkich zamówien. Wiekszośa przesy3ek dotrze do Panstwa w normalnym trybie. <br>
    To jest jakas paranoja, od 6 sierpnia(data przelewu) czekam na aparat! PRzy nastepnym zakupie napewno u nich nie zamowie

Dopiero zaczyna

Domyślnie

No właśnie. A próbowałeś grzybu kontaktu telefonicznego ? Ja dzisiaj dostałem od nich maila tej samej treści, złapałem za telefon i niestety głucho, bez odzewu. To maile wysyłają w soboty, a telefonów nie odbierają ?
    Zamówiłem 12 sierpnia i niestety nie mogę czekać do 15 dni (na pewno będzie więcej niż 10). Poleciałem na pocztę wysłać polecony, że rezygnuję. To kpina, bo widać, że jeszcze w ogóle nie zamówili tych aparatów.

grzybu
    Guest

Domyślnie

ja maila dostalem w piatek popoludniu. Jesli maja rozpatrywac moja rezygnacje tyle czasu co zamowinie, to chyba juz poczekam :/ chodz w pon zadzwonie do tych dziadow

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Teoretycznie to rezygnację można złożyć dopiero po odebraniu sprzętu (to przewiduje regulamin). Inna sprawa, że w regulaminie stoi, że towar ma dojechać w terminie do 10 dni. Mam nadzieję, że nie będą robić problemów i oddadzą szybko pieniądze (ja też będę dzwonił do nich w poniedziałek).

grzybu
    Guest

Domyślnie

I jak, dzwoniles do nich?
    Ja otrzymalem dzis od nich odpowiedz ze w zamowinie bedzie zrealizowane jeszcze w tym tygodniu, wiec wstrzymam sie z rezygnacja.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Nie dzwoniłem, bo dzisiaj od rana do wieczora miałem plener. Sprawdziłem przed chwilą stan mojego konta - bez zmian. Trochę liczyłem na odzew z ich strony. Jutro dzwonię i posłucham co mają do zaproponowania.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Dzisiaj pieniądze wpłacono na moje konto, firma nie robiła żadnych problemów.

grzybu
    Guest

Domyślnie

dzis dostalem maila ze wyslali i numerem przesylki

Strona 5 z 8 PierwszyPierwszy ... 34567 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów