Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 72

Wątek: fotobasia.pl

Początki nałogu

Domyślnie

najlepiej to do nich pojechać, zapłacić, zabrać body, gwarancję i mieć spokój z kontaktem itp.

MaxDin
    Guest

Domyślnie

Kupowałem u nich 400D. Czekałem 12 dni kalendarzowych. Powiem tak - kontakt telefoniczny niemożliwy pomimo wielkorotnych prób. Kontakt e-mailowy utrudniony - 24 do 48 godzin oczekiwania na odpowiedź.
    Aparat otrzymałem, ale nie było w przesyłce rachunku - napisałem do nich we wtorek i na razie nie otrzymałem odpowiedzi.

Początki nałogu

Domyślnie

tak jak mówiłem ceny kuszące, ale niestety zawsze jest coś nie tak

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MaxDin Zobacz posta
    Kupowałem u nich 400D. Czekałem 12 dni kalendarzowych. Powiem tak - kontakt telefoniczny niemożliwy pomimo wielkorotnych prób. Kontakt e-mailowy utrudniony - 24 do 48 godzin oczekiwania na odpowiedź.
    Aparat otrzymałem, ale nie było w przesyłce rachunku - napisałem do nich we wtorek i na razie nie otrzymałem odpowiedzi.
    Może nie chcą się rozliczać z fiskusem ze wszystkich sprzedanych towarów?

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Kupiłem u nich Fuji F11. Aparat dostarczyli w ciągu dwóch dni, sprzęt był oryginalnie zapakowany, gwarancja była na niemieckim druku. Wszystko teoretycznie pięknie, ale od nowości sprzęt miał wypalony piksel.
    Ponieważ teraz kuszą ceną na 30D, napisałem do nich, kilka prostych pytań. Nie otrzymałem odpowiedzi.
    Fotobasia to to samo co internetowy Fotojoker, więc myślę, że dałoby radę zamówić u nich sprzęt i poprosić o przesłanie do jednego z salonów Fotojokera - wtedy spokojnie oglądamy i płacimy przy odbiorze.
    Ceny niższe niż gdzie indziej, ale każdy musi sam sobie odpowiedzieć czy warto walczyć o oszczędności na sprzęcie, który ma nam służyć lata.

Bywalec Awatar tomasek
    Miasto
    Koszalin

Domyślnie

Chciałem odebrać w sobotę, ale nie pracują... Wysyłkowo - czas oczekiwania 10 dni roboczych... to sobie poczekam!
    5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II

MaxDin
    Guest

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez thinredline Zobacz posta
    Może nie chcą się rozliczać z fiskusem ze wszystkich sprzedanych towarów?
    Obiecali dosłać. Bez rachunku nie mogę skorzystać z canonowskiej promocji zwrotu -310zł.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków/Szczecin

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ERR Zobacz posta
    Fotobasia to to samo co internetowy Fotojoker
    gdzieś już to czytałem - masz coś na potwierdzenie tych słów, czy, podobnie jak mnie obiło Ci się coś o uszy / oczy?

Uzależniony Awatar MARANTZ
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Zamiast biadolić kupujcie u Medfoto z Pabianic. Najlepiej poza allegro. Towar pewny, a możliwości kupna też sporo. Dodzwonić się tam ciężko, ale tam są ciągle kolejki i chłopaki są naprawdę bardzo zajęci taki mają ruch w interesie. Ja polecam, już gdzie indziej nie kupuję.

No i nie patrzcie na to co ma na stronce, bo może mieć wszystko co dusza zapragnie. Miał już nawet nowe 16-35L II.
    Niedługo ma zostać przedstawicielem Sigmy na ten rejon kraju, więc szkiełek będzie wysyp.
    FOTOINKWIZYTOR

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MARANTZ Zobacz posta
    No i nie patrzcie na to co ma na stronce, bo może mieć wszystko co dusza zapragnie. Miał już nawet nowe 16-35L II.
    E tam 16-35... spytaj sie go jak szybko (realnie!!!) moze miec 1DMkIII

Strona 3 z 8 PierwszyPierwszy 12345 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów