najlepiej to do nich pojechać, zapłacić, zabrać body, gwarancję i mieć spokój z kontaktem itp.
najlepiej to do nich pojechać, zapłacić, zabrać body, gwarancję i mieć spokój z kontaktem itp.
Kupowałem u nich 400D. Czekałem 12 dni kalendarzowych. Powiem tak - kontakt telefoniczny niemożliwy pomimo wielkorotnych prób. Kontakt e-mailowy utrudniony - 24 do 48 godzin oczekiwania na odpowiedź.
Aparat otrzymałem, ale nie było w przesyłce rachunku - napisałem do nich we wtorek i na razie nie otrzymałem odpowiedzi.
tak jak mówiłem ceny kuszące, ale niestety zawsze jest coś nie tak![]()
Kupiłem u nich Fuji F11. Aparat dostarczyli w ciągu dwóch dni, sprzęt był oryginalnie zapakowany, gwarancja była na niemieckim druku. Wszystko teoretycznie pięknie, ale od nowości sprzęt miał wypalony piksel.
Ponieważ teraz kuszą ceną na 30D, napisałem do nich, kilka prostych pytań. Nie otrzymałem odpowiedzi.
Fotobasia to to samo co internetowy Fotojoker, więc myślę, że dałoby radę zamówić u nich sprzęt i poprosić o przesłanie do jednego z salonów Fotojokera - wtedy spokojnie oglądamy i płacimy przy odbiorze.
Ceny niższe niż gdzie indziej, ale każdy musi sam sobie odpowiedzieć czy warto walczyć o oszczędności na sprzęcie, który ma nam służyć lata.
Chciałem odebrać w sobotę, ale nie pracują... Wysyłkowo - czas oczekiwania 10 dni roboczych... to sobie poczekam!
5D mk2 | 7D mk2 | S20/1.8 | C35/2 IS | C100/2.8L IS | C24-70/2.8L II | C70-200/2.8L | 580II
Zamiast biadolić kupujcie u Medfoto z Pabianic. Najlepiej poza allegro. Towar pewny, a możliwości kupna też sporo. Dodzwonić się tam ciężko, ale tam są ciągle kolejki i chłopaki są naprawdę bardzo zajęci taki mają ruch w interesie. Ja polecam, już gdzie indziej nie kupuję.
No i nie patrzcie na to co ma na stronce, bo może mieć wszystko co dusza zapragnie. Miał już nawet nowe 16-35L II.
Niedługo ma zostać przedstawicielem Sigmy na ten rejon kraju, więc szkiełek będzie wysyp.
FOTOINKWIZYTOR