Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: [MADRAFi]

MADRAFi
    Guest

Domyślnie [MADRAFi]

Pierwsze proby z nowym nabytkiem 30D

1. Mostar, Meczet

2. Sarajevo, Cmentarz

Domyślnie

Witam. Od pierwszego spojrzenia na te zdjecia mam nie odparta ochote zadac pytanie dlaczego BW ? Wydaje mi sie ze sa to miejsca tak nasycone roznymi kolorami ze grzechem jest fotografie pozbawiac tego co na prawde cieszy oko w takich miejscach. Moze sie myle ... bo sie nie znam Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

pierwsze dałbym w kolorze i mz troche za ciasno skdrowane, drugie, dałbym nieco mniej nieba i myślę że o póżniejszej porze byłby fajniejszy klimat (ale sam byłem rok temu tam przelotem)ale podoba się

MADRAFi
    Guest

Domyślnie

Na drugim by dac mniej niema musialbym sie polozyc a nie mam takiej muszli zeby na lezaca patrzec przez wizjer
    Pory dnia niestety wybrac nie moglem - bylem tam tylko na krotki wypad a tyyyyle do zobaczenia....

Co do koloru lub jego braku - chcialem sprobowac wlasnie BW a poniewac wlasnie w tych miejscach za duzo koloru nie bylo to pomyslaem ze beda lepsze w odbiorze.

Co do kolorow to proponuje takie cos:

3. Mostar widok z mostu na Meczet

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MADRAFi Zobacz posta
    Na drugim by dac mniej niema musialbym sie polozyc
    I widzisz w tym jakis problem? Bo spodnie sie pobrudza czy co?

Co do koloru lub jego braku - chcialem sprobowac wlasnie BW a poniewac wlasnie w tych miejscach za duzo koloru nie bylo to pomyslaem ze beda lepsze w odbiorze.
    Przy takim sloncu i malo kolorowych miejscach mozna sprobowac tylko zmniejszenie saturacji a nie calkowite BW.

Uprawnienia umieszczania postów