Zamieszczam logo towarzystwa fotograficznego do Waszej oceny.
Jak się zapatrujecie na ten pomysł?
Pozdrówki
Zamieszczam logo towarzystwa fotograficznego do Waszej oceny.
Jak się zapatrujecie na ten pomysł?
Pozdrówki
Sorki , ale mi się z inwalidą skojarzylo . Jakiś aparat czy cuś i byłoby lepiej![]()
Ogólnie bardzo dobre, dość charakterystyczne. Jednak wydaje mi się, iż mało kojarzy się z fotografią (przynajmniej na pierwszy rzut oka, taki pierwszy odruch)
Napisz na obiektywie "50 mm f/1.4 USM 58 mm"Pewnie zaraz odezwą się zwolennicy 35-tek i 135-tek
![]()
40D + 17-55/2.8 IS USM + 85/1.8 USM + 580EX + Stofen
Pretec 4 GB x133 + Kingston 1 GB x50 + Manfrotto 728B
Lowepro Stealth Reporter D400 AW + Lowepro Nova 2 AW
Moje zdjęcia na Jelonce.com, plfoto i galerii ZSO nr 1 im. S. Żeromskiego w Jeleniej Górze
Mój fotoreportaż z XV Finału WOŚPu i zdjęcie tygodnia na fotopolis.pl
Jak dla mnie to raz że trochę przekombinowane, a dwa że nie nasuwa żadnych skojarzeń z fotografią. Poza tym powstaje optyczne złudzenie że nogi ludzika są szczuplejsze od rąk, co daje trochę karykaturalny obraz
Bezpieczniej będzie napisać Canon na ludziku:P jeśli cała grupa wyposażona jest w CanonyPierwsze skojarzenie podobne do skojarzeń kolegów... z jakąś grupą inwalidzką...
Canon EOS 40D|| 5D MK2 || 17-55 2.8 IS || 50 1.4 ||70-200 4L|| 430EX
wkomponuj w ten "obiektyw" przymknięta przysłonę, to nieco bardziej się będzie z fotografią kojarzyło
Też chciałbym umieścić w środku napis Canon ale niestety nie wszyscy są w tym systemie, bynajmniej narazie.
Co do listków przesłony to racja, coś muszę pomyśleć.
Dzięki za opinie![]()
Z jednym mi sie skojarzylo :
Przy okazji www.pajacyk.pl klikać prosze![]()
Canon G10, WP-DC28, :grin: 5d mkIII:grin: 5d mkI 17-40L 24LII 35L 85LII 580II