Pokaż wyniki od 1 do 10 z 27

Wątek: Sony 70-200/2.8 G - biały! :-D

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gustaff Zobacz posta
    Nie mam ochoty na przepychanki systemowe Ironiczny był pierwszy post tego wątku... jeśli tego nie dostrzegasz - trudno to wytłumaczyć

Pozdrawiam serdecznie
    Wiesz pewnie się czepiam ale nie zauważam tej Ironii. Jeśli była to ja tego nie odbieram jako coś złośliwego. Sam kilkukrotnie pisałem o innych systemach (głównie w formie informacji) na tym forum i to co piszę dalej jest wynikiem moich osobistych doświadczeń. Nie wiem czemu ale jakoś tak jest na CB, że jak ktoś napisze o innym systemie - nawet pozytywnie (powtarzam piszę o własnych doświadczeniach) to natychmiast odzywają się obrońcy tego systemu i udowadniają jacy to tu sami talibowie canonowi się trafiają. A nie daj Panie jak się napisze, że coś nie jest idealne. Jak czytam na innych forach co pisze się o canonie, jego użytkownikach i forum CB to ciarki przechodzą. Co by to było gdyby podobnie reagowali użytkownicy Canona na tego typu posty. Zresztą jak reagują to zwykle echa takich wojen dochodzą aż tutaj .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 12-07-2007 o 20:35
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów