Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: 30D czy 5D co za glupie pytanie? nie do konca glupie

Widok wątkowy

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

Wkrotce bedzie nastepca 5D, wtedy ten 5D stanieje i zmienisz tylko body. Poza tym lepiej miec dobre szkla i gorsze body niz odwrotnie
    Wiec powodzenia w czekaniu na nastepce. Skad wszyscy jestescie przekonani ze cena body drastycznie spadnie? Nawet jak wyjdzie nastepca - chyba niepredko to nie sadze zeby cena tak spadla zeby nagle aparat kosztowal 5 tys zamiast 8 bo nie ma konkurencji jesli chodzi o FF. 5D bardzo dobrze sie sprzedaje wiec dlaczego mialby taniec. Podejrzewam ze i tak wiekszosc osob bedzie dalej kupowac 5D a niewielka czesc nastepce. Poza tym jesli ktos liczy na to ze 5D spadnie chociaz o tysiac , to trzeba bylo jak to zrobilo kilka osob kupic sobie 5D nawet za cene troche ponizej 8 tys. i skorzystac z Cashbacka i jeszcze dodatkowe 600 zl dostac.
    Ja wole kupic i cieszyc sie z fotografowania sprzetem niz zyc w ciaglej frustracji "co to bedzie jak wyjdzie nastepca.. moze spadnie moze nie spadnie a moze wycofaja z produkcji". A co maja powiedziec osoby ktore za swoje 5D placily rok temu ponad 10 kawalkow? Maja siedziec i plakac bo mogly przeciez rok poczekac i kupic za 8 tys? Zgadzam sie ze szkla sa wazne ale z drugiej strony mialem kilka "srednich szkiel" podpietych pod 350D i 30D i widze jak te same szkla dzialaja z 5D. A kupowanie teraz 30D bo.. moze stanieje 5D wkrotce wiec sprzedam 30D zeby dolozyc i zmienic puszke jest troche bez sensu.

Ja wiedzialem ze chce 5D ale jakos mnie bolalo wydac tyle kasy na aparat. Kupilem wiec 30D bo bylo taniej a potem sprzedalem gdzie oczywiscie musialem cene odpowiednio obnizyc. i odpowiednio wiecej dolozyc.I zalowalem ze od razu nie kupilem 5D
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 05-07-2007 o 10:58
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Uprawnienia umieszczania postów