Pokaż wyniki od 1 do 10 z 50

Wątek: 30D czy 5D co za glupie pytanie? nie do konca glupie

Mieszany widok

Początki nałogu Awatar popi
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Zgadzam sie z Sergim kupiłem za 1279$ 30D z 28-135 IS USM, miałem wcześniej według mnie dwa ********e szkła i jestem zadowolony. A Ty chcesz wydać na aparat gdzie samo body kosztuje 2899$, który nie jest o niebo lepszy zeby płacic za niego 1600$ więcej. Kup sobie 30D body 1024$ i dowal do tego 70-200f2.8 IS L za 1599$ i za 2723$ masz aparat z najostrzejszym szkłem zoom canona. Dokup do tego coś krótszego i zajebiście będzie.
    [SIGPIC][/SIGPIC]
    Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
    Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Będę jeszcze bardziej radykalny Skoro większość doradza Ci 30D + lepsze obiektywy, to lepiej weź 400D i jeszcze lepsze obiektywy. Prawda jest taka, że 30D nie zrobisz lepszego zdjęcia niż 400D
    Za rok czy dwa bez żalu i dużej straty rozstaniesz się z tanim korpusem, a szkła zostaną...

Bywalec
    Miasto
    Darmstadt

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jotes25 Zobacz posta
    Będę jeszcze bardziej radykalny Skoro większość doradza Ci 30D + lepsze obiektywy, to lepiej weź 400D i jeszcze lepsze obiektywy. Prawda jest taka, że 30D nie zrobisz lepszego zdjęcia niż 400D
    Za rok czy dwa bez żalu i dużej straty rozstaniesz się z tanim korpusem, a szkła zostaną...
    nie popadajmy w skrajnosci

temat przerobilem _ czekaj na 40d _ to juz tylko 2 miesiace _ i zbieraj eLki _ ale madrze _ bo nie wszystkie piekne co sie swieca

bedziesz mial dobry korpus _ nowy _ aktualny _ z dobrym arsenalem _ a za rok szykuje sie atak FF _ Nikona i Sonego _ tak ze skonczy sie monopol Canona _ a 5D i jego nastepca _ bedzie dostepny dla wiekszosci z nas

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popi Zobacz posta
    Zgadzam sie z Sergim kupiłem za 1279$ 30D z 28-135 IS USM, miałem wcześniej według mnie dwa ********e szkła i jestem zadowolony. A Ty chcesz wydać na aparat gdzie samo body kosztuje 2899$, który nie jest o niebo lepszy zeby płacic za niego 1600$ więcej. Kup sobie 30D body 1024$ i dowal do tego 70-200f2.8 IS L za 1599$ i za 2723$ masz aparat z najostrzejszym szkłem zoom canona. Dokup do tego coś krótszego i zajebiście będzie.
    ja mam 20d i 5d i moim zdaniem piatka jest warta swej ceny
    a obiektywy to sobie z czasem mozna dokupic... jesli nie potrzebuje sie calego zakresu obiektywow w tej chwili, to lepiej kupic piatke z jednym i bedzie dobrze

Uprawnienia umieszczania postów