Pokaż wyniki od 1 do 10 z 47

Wątek: Manfrotto 055X PRO B

Mieszany widok

Lesoniusz
    Guest

Domyślnie

Dzięki Kaen.

Właśnie przed chwila zadzwonił do mnie przemiły gość z Multifoto i tłumaczył sie ze oni wysłali i dzwonił do UPS pytając co sie u nich dzieje z paczka i usłyszał że wczoraj była próba dostarczenia paczki ale mnie nie było (cały dzień od rana do 18:30 siedziałem jak pies czekając na paczkę:-? ) i była próba awizowania ale nie zostało zostawione awizo (rozumie ktoś coś z tego???). Tak nawiasem mówiąc to podałem numer telefonu na komórkę i kurier mógł się ze mną skontaktować.Gość z Multifoto powiedział również że on tez jest zdziwiony bo mają umowę z UPS ze ich paczki maja być dostarczane do godziny 17.Będą wyjaśniać całą sprawę z UPS a UPS zobowiązał się dostarczyć paczkę dziś do godz. 17.Poprosił żeby po dostarczeniu paczki napisać im maila.

Mam nadzieję że sprawa sie pozytywnie zakończy a kurier i tak dostanie... reprymendę

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lesoniusz Zobacz posta
    Właśnie przed chwila zadzwonił do mnie przemiły gość z Multifoto i tłumaczył sie ze oni wysłali i dzwonił do UPS pytając co sie u nich dzieje z paczka i usłyszał że wczoraj była próba dostarczenia paczki ale mnie nie było (cały dzień od rana do 18:30 siedziałem jak pies czekając na paczkę:-? ) i była próba awizowania ale nie zostało zostawione awizo (rozumie ktoś coś z tego???).
    Taki mały ot:
    Miałem w tym tygodniu taką samą sytuację. Paczka wysłana w piątek, miała być w poniedziałek. Pomimo, że w domu byli wszyscy (poza mną) to nie dotarła. Oczywiście na ich www była informacja iż nikogo nie było w domu, aviza również brak.
    Dzwoniłem w sumie trzy razy, ale za każdą próbą wyciągnięcia informacji zmieniali temat, więc nie dowiedziałem skąd takie opóźnienie :-x

Uprawnienia umieszczania postów