-
-
-
Pełne uzależnienie
ja niestety musiałem kupić wcześniej i mam wersję bez X, ale też kupowałem w multifoto i to bardzo solidna firma, więc myślę, że nie musisz się obawiać
-
Dopiero zaczyna
Lesoniusz ja to ci napisze że z UPSem miałem dużo przesyłek i jeszcze nigdy mi się nie spóźniali dlatego sugeruje ci napisać do sprzedawcy i poprosić go o Tracking number po którym na oficjalnej stronie UPSa będziesz mógł sprawdzić gdzie jest paczka i co się z nią dzieje względnie zadzwonić do nich i spytać w UPS co się dzieje, a i taki numer ma każda nadana paczka więc nie słuchaj bzdur w stylu " oni mi takiego numeru nie dali", a jeżeli UPS tak ci się opóźnia to pisz do sprzedawcy o zwrot kosztów przesyłki bo w taki przypadku on ma możliwość domagania się zwrotu pełnych kosztów przesyłki, a skoro sprzedający jest nadawcą to on dostanie kase.
-
-
Coś już napisał
Tydzień temu kupiłem 055X PROB właśnie w Multifoto. Kontakt z nimi był świetny i wszystko poszlo bezproblemowo, wręcz wzorcowo, mimo, że nie zamawiałem via sklep tylko emailem. Na dodatek dali sensowny rabacik, bo brałem przy okazji 2 głowice. UPS dostarczył paczkę w ciągu 24h.
kaen
-
Kaen i jak oceniasz ten statyw? Najbardziej mnie interesuje kolumna centralna to nowe jarzmo.Jak z jego trwałościa bo na Allegro widziałem juz 190X z czyms tam odłamanym na koncu kolumny
??: Jak możesz napisz kilka słów.
P.S.Miło poznac ziomka z Łodzi:-D
-
Coś już napisał
Statyw naprawdę wysoki - właściwie nie muszę wysuwać kolumny centralnej. Samo mocowanie kolumny wygląda na solidne. Wewnątrz mocowania kolumny (w jarzmie jak to nazwałeś) jest plastikowy pierścień. Nie sądzę, żeby dało się go łatwo złamać. Sama kolumna ma na dole plastikową blokadkę, którą należy wcisnąć przy wyjmowaniu jej do zmiany położenia. Generalnie bardzo funkcjonalne rozwiązanie. Co do jego trwałości, to czas pokaże. Do tej pory nie spotkałem się, żeby ktoś zgłaszał problem ze 190X, więc można domniemać, że z 055X też jest ok
pozdrawiam
kaen
-
Dzięki Kaen.
Właśnie przed chwila zadzwonił do mnie przemiły gość z Multifoto i tłumaczył sie ze oni wysłali i dzwonił do UPS pytając co sie u nich dzieje z paczka i usłyszał że wczoraj była próba dostarczenia paczki ale mnie nie było (cały dzień od rana do 18:30 siedziałem jak pies czekając na paczkę:-? ) i była próba awizowania ale nie zostało zostawione awizo (rozumie ktoś coś z tego???). Tak nawiasem mówiąc to podałem numer telefonu na komórkę i kurier mógł się ze mną skontaktować.Gość z Multifoto powiedział również że on tez jest zdziwiony bo mają umowę z UPS ze ich paczki maja być dostarczane do godziny 17.Będą wyjaśniać całą sprawę z UPS a UPS zobowiązał się dostarczyć paczkę dziś do godz. 17.Poprosił żeby po dostarczeniu paczki napisać im maila.
Mam nadzieję że sprawa sie pozytywnie zakończy a kurier i tak dostanie... reprymendę
-
Czy kolumna centralna jest dzielona tak jak w 055 PROB ?
-
matzone ja Ci nie odpowiem bo narazie nie mam statywu(pomimo obiecanek UPS
)
Uprawnienia umieszczania postów