Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: EIZO..do 3k

Coś już napisał

Domyślnie EIZO..do 3k

Witam serdecznie.... chcę kupić monitor, służący głównie do obróbki zdjęć... jestem praktycznie zdecydowany na EIZO...a do wydania... góra do 3 tysięcy..
    jaki model wybrać????
    pozdrawiam i dzięki za pomoc

Coś już napisał

Domyślnie

soreczka.... ja nie obcykany w tym poruszaniu się po forum... postaram się poprawić ;P....... jednak mój problem jest w sumie troche inny, i nie znalazłem tam odpowiedzi na moje pytanie.... często pojawia się stwierdzenie typu " warto zainwestować w EIZO" lub " polecam EIZO" itp. jednak mi chodzi o konkretne modele, zwyczajnie nie chcę przepłacić... każdy grosz się dla mnie liczy, a jak gadałem ze sprzedawcą nie wyglądał na zorientowanego, najpierw chciał mi wcisnąć model za ponad 6 tysia, a jak wybadał grunt to za 1800, przy czym z jego opisów o dziwo zbytnio się nie różniły, a królowało stwierdzenie "ładne kolory", czyli chciał mi wcisnąc cokolwiek...
    ja potrzebuuję monitora do obróbki zdjęć w okolicy 2500 pln.. tak więc jeśli ktoś wie jaki model EIZO byłby w tym wypadku optymalny mimo wszystko prosiłbym o pomoc....
    soreczka dla admina, za moje nieogarnięcie...
    pozdrawiam

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Nie twierdzę że w wątku który podlinkowałem jest odpowiedź konkretnie na Twoje pytanie. Ale jest wątek o monitorach LCD i tam najlepiej zadawać takie pytania jak Twoje. Regulamin regulaminem ale forum to, oprócz bieżących porad, archiwum przekazywanej przez użytkowników wiedzy, opinni, porad etc. Zadawanie pytań w odpowiednich wątkach zamiast mnożenia nowych bardzo ułatwia szukanie.
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Bywalec Awatar toma20D
    Miasto
    Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dpgstyle Zobacz posta
    Witam serdecznie.... chcę kupić monitor, służący głównie do obróbki zdjęć... jestem praktycznie zdecydowany na EIZO...a do wydania... góra do 3 tysięcy..
    jaki model wybrać????
    pozdrawiam i dzięki za pomoc
    Witam,
    miałem podobny " problem " wahałem się pomiędzy Eizo 1931 a Eizo S 2000 , na szczęście miałem możliwość popracować na każdym z nich , wybrałem ostatecznie Eizo S 2000 ze względu na komfort pracy w CS , przy odrobinie szczęścia dostaniesz powyższy model w cenie ok. 2900 zł
    pozdrawiam

Tomasz

Canon 1D Mark IV, Canon 1DsMark III , i trochę szkiełek L Gitzo 5541LS

Uprawnienia umieszczania postów