Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: PILNE! problem z eosem 5D

Widok wątkowy

nooobik
    Guest

Domyślnie PILNE! problem z eosem 5D

Hejka!

Dzisiaj rano dostałem pocztą eosa 5D razem z 24-70 f/2.8 i 70-200 f/2.8 IS USM. Wkładam kartę pamięci. Włącza się wszystko działa fajnie... no to biorę się za instrukcję bo nie chcę niczego zepsuć. i tu zaczęły się schody

Siedzę nad nim już cały dzień i przy każdym zdjęciu aparat wydaje ten wkurzajacy dźwięk! To już mnie doprowadza do szału, próbuję to wyłączyć od rana i NIC. w instrukcji nic o tym nie piszą, strasznie mnie to denerwuje. Tak samo nie mogłem znaleźć żadnych informacji o tym jak włączyć podgląd na telewizorku z tyłu. Trzeba patrzeć przez okienko a na telewizorku mi bardziej odpowiada.

Szczerze mówiąc nie spodziewałem się przy sprzęcie za tyle pieniędzy takiego braku profesjonalizmu i tak nielogicznego menu - NIC NIE MOŻNA ZNALEŹĆ. Jeżeli tylko mój model tak ma to go oddam i kupię np. alfę, podobno jest bardzo dobra. W każdym razie chciałbym wiedzieć jak się to ustawia bo może to jest tylko kwestia przyzwyczajenia.

Prooooooooszę pomużcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    PS: Jak włączyć funkcję face-detection?
    Ostatnio edytowane przez nooobik ; 03-07-2007 o 22:09 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów