No właśnie. Dlaczego miałby mieć? Ludzie nie takich kart używają w tym sprzęcieA tą, o którą pytasz, sam mam, używam i zero problemów.
No właśnie. Dlaczego miałby mieć? Ludzie nie takich kart używają w tym sprzęcieA tą, o którą pytasz, sam mam, używam i zero problemów.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Będzie działał z Extreme III a nawet z Extreme IV. testowałemale nie ma sensu inwestować w IV, lepiej wziać wiekszą xtrm III
[SIGPIC][/SIGPIC]
Canon EF 17-40 f/4 USM L|Canon EF 70-200mm f/2.8 IS USM L
Canon EF 50mm f/1.4 USM|Canon Speedlight 580ex|SLIK PRO700DX
Nie obraź się, ale takiego pytania spodziewałbym się od osoby, która za moment będzie posiadaczem aparatu Praktica 6.8 czy Samsung S630 ( niczego im nie ujmując ). Na marginesie, aparaty Praktica posiadają folie ochronne na LCD, które z uwagi na średnią przezroczystość - należy zdjąć zaraz po kupnie.
Nie przypominam sobie żadnej lustrzanki cyfrowej na wyposażeniu której była naklejona czy też w zestawie - folia na LCD. Ostatnio miałem w ręku EOSa 1D Mark III, niestety nie było foli na ekran LCD. A przecież tak by się przydała![]()
Folia na ekranie LCD znajdowala sie na lustrzankach KonicaMinolta D5D
Na Sony Alpha prawdopodobnie takze jest.
Podzielam zdanie przedmowcow ze nalezy robic zdjecia. Moj zestaw nie byl zapieczetowany.
Niestety po 2 tygodniach siadl LCD i aparat wyladowal na Zytniej.
Przy okazji zostawilem obiektyw by sprawdzic czy nie ma problemu z ostroscia z tym zestawem.
Ostatnio edytowane przez MADRAFi ; 06-07-2007 o 20:14