Pokaż wyniki od 1 do 10 z 33

Wątek: Paryskie plenery

Mieszany widok

Początki nałogu
    Miasto
    Kingston, ON, Canada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez aquamark Zobacz posta
    Statyw idzie z bagażem do luku.
    Statyw idzie z bagażem do luku?
    Statyw idzie z bagażem do luku, tak. Sprzet juz nie. Aparat chce zabrac ze soba na poklad samolotu. Czy tez tak robicie? I czy na pokladzie nikt nie stwarza problemow jak sie chce zrobic pare fotek przez okienko samolotu, albo samego samolotu od srodka? Pytam bo jeszcze nigdy nie lecialem samolotem, wiec nie wiem jak to jest (szczegolnie teraz czy nie uzna mnie ktos za kogos o niecnych zamiarach), a chcialbym zrobic pare ujec z samolotu.
    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
    EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX

Pełne uzależnienie Awatar sal
    Miasto
    Gdzieś w lesie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Gizzmo Zobacz posta
    Aparat chce zabrac ze soba na poklad samolotu. Czy tez tak robicie? I czy na pokladzie nikt nie stwarza problemow jak sie chce zrobic pare fotek przez okienko samolotu, albo samego samolotu od srodka?
    Nie.
    Teoretycznie podczas startu/lądowania nie powinieneś tego robić, ale z reguły nikt na to nie zwraca uwagi (szczególnie, że personel podczas startu/lądowania też przypięty pasami na krańcach samolotu :-)
    Czasu nie mam, ale mam kompakt...

Początki nałogu
    Miasto
    Kingston, ON, Canada

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sal Zobacz posta
    Nie.
    Teoretycznie podczas startu/lądowania nie powinieneś tego robić, ale z reguły nikt na to nie zwraca uwagi (szczególnie, że personel podczas startu/lądowania też przypięty pasami na krańcach samolotu :-)
    Dzieki za odpowiedz. Zapytam jeszcze czemu akurat podczas startu i ladowania nie powinienem robic zdjec? A wracajac do tematu, czyli samego Paryza. Wielkie dzieki za wiele cennych informacji, widze ze od grupy mozna dowiedziec sie o wiele wiecej niz mozna wyczytac w przewodnikach (gdzie warto pojsc, a od ktorych dzielnic trzymac sie z daleka).
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    Jest bardzo bezpiecznie w centrum - dzielnice 1-10, ale takie miejsca jak Lasek Buloński, dzielnice zewnętrzne a zwłaszcza 19, suburbia to złe miejsca do pokazywania sie nocą ze sprzętem.
    Czy bezpiecznie oznacza ze sprzet moze sobie dyndac na szyi, czy tez nalezy to rozumiec ze bezpiecznie jest robic zdjecia a potem szybko chowac aparat do torby.
    EOS 30D | EOS 30V + grip | G3
    EF 50 f/1,4 USM | EF 17-40 f/4L USM | EF 70-200 f/4L IS USM | Speedlite 580 EX

Uprawnienia umieszczania postów