Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 44

Wątek: [eKrowa]

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz Golinski
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

dyskusja o banie trafiła do: http://canon-board.info/showthread.php?t=3600
    30D | 85/1.8 | 135/2 | 70-200/4 | T17-50/2.8 | 100-300/4.5-5.6 | 50/1.4 | 650 | 430EX | Sherpa 600r
    Zdjęcia - Iran, folk, jazz, wątek galeriowy

FoFot.pl
    Canon IRC

Pełne uzależnienie Awatar Polaco
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ekrowa
    No wlasnie widzisz niekoniecznie sie pije, do niektorych zdjec uzywalem wodki, na niektore "wodne" zdjecia zuzylem dwie butelki wodki, ale oplacilo sie.
    Co ma marnotractwo

OK, juz chyba wszystko mam jasne, dziekuje za podzielenie sie wiedza :grin:
    Canon 20D + kit, Tamron 28-75 F/2.8, Canon 70-200 F/4, w planach cala reszta
    Troche moich knotow

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tomasz Golinski
    dyskusja o banie trafiła do: http://canon-board.info/showthread.php?t=3600
    Po co? zeby podgrzewac temat? trzeba bylo to wywalic z forum wogole...

Zablokowany
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Polaco
    Co ma marnotractwo

OK, juz chyba wszystko mam jasne, dziekuje za podzielenie sie wiedza :grin:
    Czasem trzeba poswiecac srodki

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jurek Plieth
    IMHO marnujesz się na małym formacie. Powinieneś sobie kupić mieszkowca 4x5"; tam byś dopiero poszalał. Mówię najpoważniej.
    Jurek, powaznie piszesz, czy jaja se robisz? przy powstaniu tych fot migawka sieknela zapewne kilkaset jak nie kilka tysiecy razy.. uwazasz ze robienie tego wielkim formatem ma sens..? koszta.. koszta.. koszta.. i czy aby napewno umiejetnosci fotografa wystarcza?

z calym szacunkiem dla Artysty za jakiego ekrowa zdaje sie uwazac.. czy mozesz pokazac jakies inne zdjecia? bo od tych dostaje juz choroby morskiej.. wszedzie woda woda.. i nic w zasadzie poza woda.. tutaj nawet nie ma nic z myslenia i kadrowania.. po prostu klepanie tysiecy strzalow az w koncu cos sie uda - taka forma "sztuki" do mnie nie przemawia... a chyba po to pokazujesz, aby przemawialo?

obejzalem te ponoc zachwycajace foty.. i nie zachwycaja.. a wrecz przeciwnie, po 3ciej zaczyna zbierac na wymioty, bo sa w zasadzie takie same i za cholere nie ukazaja ew. zdolnosci, oka czy tez tzw. talentu (Wielcy w grobie sie przewracaja jak czytaja to slowo pod tymi fotami)...

taki fot sa tysiace.. byly tysiace.. i bedzie jeszcze wiecej tysiecy.. wystarczy wejsc na plfoto, photosiga i tym podobne galerie..

Pełne uzależnienie Awatar muflon
    Miasto
    Zürich

Domyślnie

Eee, Czacha, przesadzasz w drugą stronę - te fotki są dobre i bynajmniej nie sprowadzają się do kręcenia filmu na 5fps czekając aż coś się uda. Co zresztą ekrowa pokazał(a) opisując tricki jakich uzywa. Sztuka to nie tylko zdjęcia starych ludzi palących papierosy ;-)

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

oczywiscie ze masz racje.. ale tylko w ostatnim zdaniu IMO wejdz na plfoto czy siga a sie przekonasz.. i zwroc uwage, ile z tych zdjec powstalo na analogu.. a potem domysl sie dlaczego

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Ojoj, to był błąd. Za chwilę będziemy mieli kolejną dyskusję "co to jest sztuka" - zwłaszcza, że standardowi dyskutanci (Jurek) są już na miejscu

Miasto
    Zürich

Domyślnie

Hmm, no bo ja dla odmiany mogę się zgodzić tylko z pierwszym akapitem Twojego posta (o bezsensowności robienia czegoś takiego analogiem)

fotograf Awatar Czacha
    Miasto
    Białystok

Domyślnie

nie nie.. nie mam zamiaru na ten temat dyskutowac, bo nie da sie tego okreslic rzecz w tym, iz napisales ze nie jest to krecenie filmu - a ja sie z tym nie zgadzam o ile w fotografii sportowej czy tez przyrodniczej trzeba sie czyms jeszcze wykazac.. to tutaj? khem.. no jak dla mnie to mozna miec taki podpis jak twok z tym "talentem".. i robic zachwycajace zdjecia kropli bez urazy

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów