Ostatnio edytowane przez sal ; 03-07-2007 o 23:34
CH=Szwajcaria jak mi google powiedziało? No a co do dodatków, to na pewno jak będę chciał wydać na coś kasę to pójdzie coś na baterię, gripa, muszlę, 50 1.8, jakąś lampę może...
Muszlę? Przecież 400D ma muszlę w komplecieChyba, że ja to jakoś źle rozumiem i chcesz kupić jakąś inną muszlę.
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
No inną inną. Chociaż, co prawda, byłem w makro i na wystawowym 400d po 1 miesiącu czynnika ludzkiego bez odizolowania gablotką szklaną muszli już nie było.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Nie wiem jak gdzie indziej, ale ja moją SIGMĘ EF 500 SUPER DG kupiłem w USA za 200 USD, co wydaje się dość atrakcyjną ceną. Jakby co to polecam, z moim 400D hula aż miło. Chociaż nie mam porównania z Canonowskimi więc może błędna rekomendacja. Tak czy siak mi pasuje.
Pozdrawiam
Marek/Biperek
Sprzęt jest ważny, ale ważniejsze są chęci i umiejętnościNiestety ja mam tylko chęci
galeria na forum Canon-board
galeria na stronie lotnictwo.net.pl
galeria.solti.pl
Ja bym był zdecydowany na kupienie body w kraju... jakoś brak gwarancji mnie dość znacznie zniechęca. Miałem kupowć 400D w USA... ceny strasznie różne.... na ebay to już wogóle porażka, w BH dość milo to wygląda.
Zdecydowałem się za zakup w Polsce ( Foto Joker w Cieszynie ) za 2899 zł + ostry kit. Do tego za 1 zł dostałem 300V. Więc po CASHBACK'u -310 zł i jakby sprzedać analoga to kolejny zysk.
Osobiście to jestem zadowolony z zakupu... no, ale jeśli jak piszesz, Twoi rodzice mają dużo znajomych po świecie, i nie będzie problemu z wysyłką body w razie jakichś problemów to bym kupił za granicą, tam gdzie taniej.
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Wiem że są wymienne muszle, i wiem też, że ta zestawowa nie jest za wygodna. Wyobrażałem sobie nową muszlę taką, żeby wystawała trochę za LCD tak, że jak przyłożyłbym oko to żeby było jak najmniej prześwitu. Coś aka muszle od kamer takich większych.
Lol, na początku myślałem że to obiektyw![]()
Ostatnio edytowane przez micles ; 04-07-2007 o 15:15