Ja nie żałuję- to nie moja liga jazzowa, posłuchałem jej trochę i miałem dość. Jak wpadnie Pat to się przejdę
![]()
Darmocha dla ludzi niekoniecznie znaczy taką dla wykonawców - o ile dobrze pamiętam widziałem informacje o koncertach Pata w zamożniejszych krajach (.ch) z wejściem bezpłatnym. To jest tylko kwestia zaangażowania funduszy miasta - takie koncerty już się zdarzały np. Tangerine Dream na otwarciu Mostu Świętokrzyskiego. O ile dobrze pamiętam rozmowę z personelem Akwarium za 1 koncert Pat bierze 400 k$.
W kwestii fotografowania to masz rację - to okazja. Wrzuć kilka fotek jeśli masz ochotę - z przyjemnością pooglądam jazzfoto![]()
Masz racje. Mi bardziej chodzilo o to, ze gwiazdy "wyzszego formatu" nie pokazuja sie w takich miejscach tj. w krajach 3-go swiata![]()
![]()
Prosze :-D
Zauwaz, ze gosc chyba biedny... dwie srebrne a dwie zlote strunki wsadzil![]()
ps
a na Urbaniaka sie nie przejdziesz?
Jeszcze nie wiem.
Dzięki za zdjęcie - syntetyk i stalowe zapewne - zawsze mnie interesowało strojenie różnych instrumentów. [miałem kiedyś znajomego stroiciela fortepianów w filharmonii] U Pata jest stroicielka - nazywa się chyba Chrzan, ewidentne korzenie polskie - super szybko poprawiła Rodbiemu strojenie kontrabasu, podłączyła przyrząd do wyjścia elektrycznego instrumentu, pobrzdąkała, postroiła i tyle![]()