Pokaż wyniki od 1 do 10 z 73

Wątek: Z zaprzyjaźnionego forum

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar zi3000
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez yggdrassill Zobacz posta
    swieca, swieca... siedzisz sobie w ciemnym kosciele robisz zdjecia i jak chcesz ustawic parametry to nad toba luna od LCD i ksiądz ambony grzmi zeby nie przeszkadzac niestety malo dyskretny taki LCD z tylu... widzialem wlasnie w ten weekend na slubie goscia z alfa i chodzil swiecac wokolo to nie dla mnie ale jak komus pasuje to jest demokracja podobno
    chyba że tak, choć nie wiem jak owa "łuna" może przeszkadzać wielebnemu No ale zawsze można wyłączyć ów "felerny" wyświetlacz, a parametry i tak ma się w wizjerze
    A patent z tylnym wyświetlaczem naprawdę jest dobry, używam tez Dynax'a 9 kóry ma górny klasyczny i wolał bym, by na modłę Dynax'a 7 miał go na tylnej ściance.

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    A w canonie to nie
    ja tam nie wiem, nie mam canona to wolę gafy nie strzelić
    Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    no chyba nie bo podgląd fotek możesz wyłączyć
    tu chodzi o panel ustawień wyświetlany na telewizorze (z braku laku)
    W Dynax 7D, Dynax 5D i SONY A100, cały panel ustawień da się wygasić, jeśli taka wola fotografa.
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    a tak a propos dyskretności, to Minolty i to co teraz z nich się porobiło to dyskretne nigdy nie były, kłapią lustrem, kręcą wiertarką, teraz jeszcze świecą, że aż łunę widać nad fotografem. W temacie dyskrecji, to Canon zdecydowanie przoduje
    Ostatnio edytowane przez zi3000 ; 02-07-2007 o 15:07 Powód: Automerged Doublepost

Uprawnienia umieszczania postów