ino przez most nie wiadomo czy przejdziemy?? a mnie sie wydaje że najlepszym miejscem bedzie po stronie podgórza z lewej...?? Pytanie czy będzie się dało wejść do wewnątrz pętli...??
ino przez most nie wiadomo czy przejdziemy?? a mnie sie wydaje że najlepszym miejscem bedzie po stronie podgórza z lewej...?? Pytanie czy będzie się dało wejść do wewnątrz pętli...??
no na czwartek ja też się pisze, i faktycznie ciekawe jest czy będzie można przejść przez most czy też nie, bo w sumie to by dużo zmieniało, wtedy trzeba by było się zastanowić z której strony, chcieli byśmy stać, ale wydaje mi się lepiej by było po stronie startu i mety.
Ja proponuje to miejsce (czerwona kropka)
uściślając chodzi mi o chodnik przy ulicy kotlarskiej, w miejscu gdzie kończy się ślepa ulica zabłocie, (wybaczcie moją dokładność ale po spotkaniu na wiankach wolę to usystematyzować - grimaldi wie o czym mówię :neutral: )
na piechotę 3 minuty do trasy rajdu, a tam powinno być jeszcze w miarę mało ludzi, więc znajdziemy się bez problemu.
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Bo ja się już Panowie pogubiłem... najpierw miało być w sobote.... teraz w sobote i piątek, a teraz w sobote piątek i czwartek?![]()
![]()
Tomy, dobrze, że pokazujesz dokładnie na mapie, bo mi się bardzo bardzo przydaw te strone Kraków znam tylko zza okna samochodu
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
generalnie "wszyscy" umawiamy się na sobotę i to już chyba zostało o tyle o ile dograne, kto z kim, itd, teraz to już "dowolność" ja pracuje do 15 więc piątek dla mnie odpada, ale czwartek jak najbardziej jest OK a jeszcze do tego nie trzeba daleko jeździć (jestem z Krakowa) więc z chęcią zobaczę i poćwiczę sobie przed sobotą![]()
choć mam nadzieje że Marcin - mkwiek zdradzi kilka sekretów w drodze na sobotnią część![]()
Ostatnio edytowane przez tomygun ; 08-07-2007 o 15:19
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
Tomy... nie przerażaj mnie, mkwiek ma na imie Maciek??Czyli będzie 3 Maćków?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ale sie qrna pozmieniało.!!! urodziłem sie w tym miescie żyłem 28lat wyprowadziłem, ale jestem prawie codziennie a teraz sie w mapce sie nie moge połapać...
dobra już wiem miejsce może być. ok 200m od świateł z Dekerta..
godz 19.00-19.15....??
Ostatnio edytowane przez marekb ; 07-07-2007 o 10:01
btw, marekb zmieniłeś avatara i Cie nie poznałem![]()