Trzeba nad tym pomyśleć, żeby się nie okazało, że 3 osoby nagle tylko będąz tymi środami transportu to może być problem....
<b>mkwiek</b> kupiłeś może to nowe WRC?
Trzeba nad tym pomyśleć, żeby się nie okazało, że 3 osoby nagle tylko będąz tymi środami transportu to może być problem....
<b>mkwiek</b> kupiłeś może to nowe WRC?
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Sniper, ja chudy jestem, ale tyłek mam duży<joke>
marekb możemy liczyć na Twoją obecność i.... pandy?![]()
![]()
Tak jak pisałem M.I.K'owi na PW za 2-3 dni będę wiedział czy ten termin będę miał wolny. Jeśli tak to zjawię się autem (panda 4ro osobowa). Czyli będę miał 2 wolne miejsca (plus ja i M.I.K) więc mogę kogoś zabrać na trasę. Warunek: ktoś będzie trzymał mapę i robił za GPS...![]()
30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)
M.I.K. - tak, kupiłem ,ale jeszcze nie przeglądnąłemodezwij sie na pw
ja będę prawdopodobnie jechał autem. ostatecznie Wam powiem jeszcze w tym tygodniu.
I am FX
Panowie, jak przeczytałem dwie odpowiedzi powyżej to, aż się uśmiechnałemzapowiada się ciekawie!!! Zawsze można wejść na chama do empiku zrobić fote i wyjść
copymaker: a jechałeś już samochodem do Krakowa?
Z ciekawości, bo ja z rodzicami trasę J-bie - Kraków pokonuje dość często. Czyli wszystko ładnie się klaruje. Na początku następnego tygodnia zrobimy jeszcze liste osób i ogadamy gdzie się spotkamy.