Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 161 do 170 z 186

Wątek: Subaru Poland Rally 12-14 lipca 2007

Bywalec Awatar tomygun

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mkwiek Zobacz posta

na razie jest tak:
    1. Ja - mkwiek
    2. grimaldi
    3. Tommygun
    4. Copymaker
    5. M.I.K.
    i jeszcze ktoś???
    na forum jestem TOMYGUN przez jedno M i bez 9

Cytat Zamieszczone przez grimaldi Zobacz posta
    sorki tomygun chodzilo mi o Ciebie sorki raz jeszcze
    nie przepraszaj nic wielkiego

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    A jak w koncu z dzisiejszym prologiem, gdzie i o ktorej
    jak już wcześniej napisałem... tak było ustalone, i chyba jest nadal choć widzę że ludzie mają inne propozycjie, choć nie wiem czy najepszym pomysłem było by to już teraz zmieniać...

Cytat Zamieszczone przez tomygun Zobacz posta
    w takim razie miejsce jest chyba znane, http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=112 godzina tak jak napisał marekb, to 19.00

dajcie znać kto będzie
    GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
    Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI

Uzależniony Awatar mkwiek
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

ja muszę być wcześniej - w razie czego zdwonie się z Grimaldim i się porozumiemy.
    Sniper88 - jak chcesz jechać ze mną to tyrknij do mnie, numer przesłałem ci na gg, będę jechał z Bieżanowa
    I am FX

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

Mam pytanie do osób, które razem ze mną zresztą będą jeździły golfem...
    O której planujemy się spotkać? Czy zamierzacie być na rajdzie do samego końca?
    Pytam bo mi się sprawa pokomplikowała i musiałbym ok.17tej wracać do domu na śląsk...
    Odezwijcie się...
    30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Coś już napisał Awatar grimaldi
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez copymaker Zobacz posta
    Mam pytanie do osób, które razem ze mną zresztą będą jeździły golfem...
    O której planujemy się spotkać? Czy zamierzacie być na rajdzie do samego końca?
    Pytam bo mi się sprawa pokomplikowała i musiałbym ok.17tej wracać do domu na śląsk...
    Odezwijcie się...
    ja będe jechał tym Golfem od strony warszawy czyli krajową E-7w stronie Bieżanowa czyli cały czas praosto Alejami Trzech Wieszczów:-))i planuje być kolo 6:30 w bieżanowie u mkwieka więc jeśli chodzi o mnie to będę zbierał jakoś po drodze:-)wcześniej. A co do powrotu to myślę że mi to jest w zasadzie wszystko jedno chodź wolałbym osobiście zostać do końca:-)pozdrawiam:-)
    "Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No i po prologu.. fotek kilka wstawie niedlugo ale na przyszlosc (nie udzielalem sie co prawda w tym watku) ale proponuje wyznaczyc konkretne miejsce spotkania. Bylem dzisiaj z Markiemb, lazilismy wzdluz i wszerz i nikogo nie bylo... Proponuje zeby takie miejsca spotkan ustalac ciut konkretniej. Jak bylismy na balonach to muzeum bylo idealnym punktem. Na rajdzie trzeba sie bylo solidnie nalazic .. Mam nadzieje ze reszta dotarla i cos tam pofocila.
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Coś już napisał Awatar copymaker
    Miasto
    Żory/Warszawa

Domyślnie

wychodzi chyba na to, że jeżeli chciałbym wyjechać z rajdu o 17tej to musiałbym się poruszać po rajdzie własnym autem, bo o 17tej nikt mnie nie będzie podwoził do miejsca zaparkowania mojego auta... zastanawiam się więc czy mój przyjazd jest jeszcze w takim razie realny
    30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

jadę właśnie w kierunek dobczyce i mam pytanie czy coś się tam teraz będzie działo i gdzie dokładnie i o której jakby ktoś był łaskaw bo z komórki nie otwiera mi się str rajdu

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Bylem dzisiaj z Markiemb, lazilismy wzdluz i wszerz i nikogo nie bylo...
    Ja stalem z Tomygunem od strony Zabłocia po przeciwnej stronie ulicy jak jest szkola
    Cytat Zamieszczone przez JaBlam
    ale proponuje wyznaczyc konkretne miejsce spotkania.
    Miesjce bylo ustalone, nawet sie mapka pojawila
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie

No to ja wrzucam kilka. Jest to moj debiut nigdy czegos takiego nie robilem. Tym razem akredytacja byla wskazana (mimo ze bylo za free) bo mozna bylo z roznych fajnych miejsc robic foto. Niestety ani ja ani marekb nie mielismy (nauczka na przyszlosc). Nastepnym razem moze bedzie lepiej.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

Ot i takie fotki. Ciut nudnawe ale niestety z miejscem byl problem, tępi policjanci powtarzajacy sie jak papugi niewiele pomagali a raczej irytowali. Panowie z publicznosci poczuwali sie ze sa panami miejsc i bron cie Panie nie wchodzic przed nich - idioci nie potrafiacy rozmawiac tylko drzec sie.. No i przede wszystkim glupia ochrona ktora doslownie wlazila w kazdy kadr a na prosbe o udsuniecie sie troche udawali gluchych albo sie smiali i dalej stali zajeci rozmowa .. Koniec marudzenia, pokazalem co wybralem.
    Ostatnio edytowane przez JaBlam ; 13-07-2007 o 11:00
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez JaBlam Zobacz posta
    Tym razem akredytacja byla wskazana (mimo ze bylo za free) bo mozna bylo z roznych fajnych miejsc robic foto.

Na prologach zawsze dlatego nawet sie nie wybieralem

Strona 17 z 19 PierwszyPierwszy ... 71516171819 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów