Copy... my się ustawiamy na sobote? Si? To powiedz o której mam być w Żorach. Tak czy inaczej jade bez aparatu.
Copy... my się ustawiamy na sobote? Si? To powiedz o której mam być w Żorach. Tak czy inaczej jade bez aparatu.
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
Najpierw niech napisze reszta ekipy o której i gdzie robimy ustawke w krakowie...
30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)
A jutro na prolog ktoś się wybiera ??
Mnie póki co wielce bawi jak ten prolog. Według mapki bedzie jechał pod mostem Kotlarskim koło Galerii Kazimierz. Ciekawe jak skoro tam droga jest rozwalona na maksa, bo robią dojazd do Tarasów Wiślanych.
Genialna organizacja i informacja o trasie rajdu![]()
"Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)
Mój setny post![]()
![]()
![]()
![]()
w takim razie miejsce jest chyba znane, http://canon-board.info/showpost.php...&postcount=112 godzina tak jak napisał marekb, to 19.00
a kto to jest tommygun9 ?? ;-)
dajcie znać kto będzie
patrzę sobie teraz i wcale nie jest już super jasno, i zastanawiam się czy aby lampa nie będzie potrzebna... ja swoją biorę jak zawsze, tą wbudowaną :sad:
patrząc na zdjęcia driver-a czasami się przydaje, ale mam nadzieję że damy radę.
GALERIA CB <========> GALERIA digart.pl
Canon EOS 5D + 24-105 f/4 L IS + 70-200 f4 L + 35 f/1.4 L + 580 EX + Jupiter 9 MC 85 f/2 + Sonnar 135 f/3,5MC - GENERALNIE CAŁA MASA SPRZĘTU, I TOTALNY BRAK UMIEJĘTNOŚCI
no co ty to chłopie gadasz...??
jeszcze powiedz że 24-70 na FF to za krótko...??
od czego jest iso 1600...?? a lampa 420- 430 ex spox na 15m poza tym nie zamierzam wszystkiego zamrażać a w panoramowanie pobawić...![]()
ewent bym pomyślał nad statywem, chyba wezmę
ma ktoś halogen 2000W..plisss potrzebuje na prolog...![]()
Ostatnio edytowane przez marekb ; 11-07-2007 o 20:27
marekb przyjdz tu po prologu i napisz ze miałem racje.
430 na 15 m na wolnym powietrzu ?? dobry żart. chyba tylko po to żeby znaki rozświellić
oczywiscie mówie że występujesz w wersji "widz"
jak tak to nawet nie bralbym sprzętu, chyba że masz zamiar przzy barierce czatować od 18 ( ale chyba nie bo dopiero o 19 sie spotykacie)