zabiore kogos gratis za mozliwości podpięcia (na kilka fot) jakiejs długiej eLki
patrzac na prolog to z drugiej strony wisły po tej samej stronie mostu bedzie ciekawiej. na prologu też bede ale mysle że własnie od strony Podgórza
zabiore kogos gratis za mozliwości podpięcia (na kilka fot) jakiejs długiej eLki
patrzac na prolog to z drugiej strony wisły po tej samej stronie mostu bedzie ciekawiej. na prologu też bede ale mysle że własnie od strony Podgórza
z tego co słyszałem, pogoda ma się po niedzieli poprawića nawet jak będzie deszcz to też będzie fajnie
przecież nie jesteście z cukru :P
I am FX
spokojnie jezdze wiec nie ma problemow no hcyba ze widze ladne laski to sie popisuje ale bedzie oki:-)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
no wypraszam sobie sniper88 po pifko chodzic nie bede:P
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ja rowniez jade tezz na rajd i pewnie nie bede niszczyl sprzetu na deszczu pozdro noi fajnie ze w autku mamy juz komplecik:-)))
Ostatnio edytowane przez grimaldi ; 05-07-2007 o 23:35 Powód: Automerged Doublepost
"Nie mam żadnych talentów - prócz namiętnej ciekawości." -- A. Einstein (1879 - 1955)
a jak z piątkiem? kto jedzie i jak? bo grimaldi może tylko w sobotę
a mi teraz odpadł transport na piątek więc kto jedzie w piątek?
I am FX
To sie muszę umówić z copymakerem kiedy mamy przyjechać... no chyba, że się wszyscy ustawimy na sobote?
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
jak dla mnie piątek odpada.... mogę przyjechać tylko w sobotę
30D + grip, ef-s 18-55, ef 24-105 L f/4 IS USM, ef 70-200 L f/2,8 IS USM, ef 50 f/1,8, 430ex + stofen, 2x2GB, lowepro nowa 4aw, Fomei PRV-3 Sport, i-Tec X's-Drive 40GB (vosonic vp2160)