Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: KENKO C-AF 2X + 70-200 F4. Jak to sie sprawuje?

Mieszany widok

Pełne uzależnienie Awatar JaBlam
    Miasto
    Farschafa

Domyślnie KENKO C-AF 2X + 70-200 F4. Jak to sie sprawuje?

Tak jak w temacie: Mial moze ktos do czynienia z KENKO C-AF 2X i podlaczonym do niego obiektywem 70-200 F4? Wiem ze jasnosc spadnie ale w tej chwili nie zakupie 100-400 albo 70-200 2.8 dlatego sprawdzam czy nie da sie jakims mniejszym kosztem na razie probowac focic na dluzszych ogniskowych. Probowalem extender Bebeskiego ale przy F4 niestety nie dziala juz w Canonie AF. Czy u innych producenot nie powinno byc z tym klopotu? (Czytalem o zaklejonych stykach itd)

Bardzo dziekuje za odpowiedz.
    JB
    Jarek
    ----------------------------------------
    Moje pstryki na www.jblaminsky.com od 1 lutego 09 -swiat Eli i Kanona zamienilem na swiat Nikkorow...i dzisiaj nadal nie żaluje

Początki nałogu

Domyślnie

JaBlam, masz tyle postów i powinienies sie spodziewać własnie takiej odpowiedzi. Ja jak mam problem to tydzień siedzę w wyszukiwarce a i tak boje sie pytać...... he he
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Bywalec
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Tez niedawno niepotrzebnie zadałem pytanie Właściwie po co pytać o coś na tym forum? Przecież jest google, moderatorzy mogliby po rozpoczęciu każdego wątku zamykac go podając linka do www.google.pl

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nor Zobacz posta
    Tez niedawno niepotrzebnie zadałem pytanie Właściwie po co pytać o coś na tym forum? Przecież jest google, moderatorzy mogliby po rozpoczęciu każdego wątku zamykac go podając linka do www.google.pl
    NOR na moderatora!
    A poważnie to temat jest jednak już chyba dobrze opisany, a z drugiej strony początkującym czasem przydaje sie takie postawienie do pionu. No a moderatorzy czasem jednak przesadzaja (no i sie naraziłem, a tak chciałem byc cichutko..... ten mój niewyparzony pysk)
    chroniczny brak czasu i zdolności, ale za to mam eLki i FF :rolleyes:

Uprawnienia umieszczania postów