Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Przegladarka, która automatycznie obraca zdjęcia

izibukasession
    Guest

Domyślnie Przegladarka, która automatycznie obraca zdjęcia

Próbowałam juz wiele przeglądarek i nic poradzcie prosze jaką przeglądarke wybrać by nie siedzieć godzinami przy obracaniu zdjęc. Jesli mam do przejrzenia 300 zdjeć to jest to naprawde uciążliwe.

izibukasession
    Guest

Domyślnie

dzieki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez izibukasession Zobacz posta
    Próbowałam juz wiele przeglądarek i nic poradzcie prosze jaką przeglądarke wybrać by nie siedzieć godzinami przy obracaniu zdjęc. Jesli mam do przejrzenia 300 zdjeć to jest to naprawde uciążliwe.
    np. Adobe Photoshop Album, oprogramowanie dołączne do aparatu (350) też posiada takie funkcje

izibukasession
    Guest

Domyślnie

mam lepszy sposób windows ma automatyczne obracanie według wskazówek zegara bądz przeciwnie niezależnej ilości zdjęć prosto i szybko ale dzieki wielkie

Domyślnie

mam lepszy sposób windows ma automatyczne obracanie według wskazówek zegara bądz przeciwnie niezależnej ilości zdjęć prosto i szybko ale dzieki wielkie
    pytanie było o automatyczne obracanie podczas przeglądania...
    a to o czym teraz piszesz trwale dokonuje obrotu i na pewno nie automatycznie. :neutral:

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Picasa (przynajmniej jezeli w aparacie jest wlaczona funkcja automatycznego obracania).
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Pełne uzależnienie Awatar mxw
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    Picasa (przynajmniej jezeli w aparacie jest wlaczona funkcja automatycznego obracania).
    właśnie. kiedyś tydzień straciłem na szukanie opcji, ustawień i programów, bo miałem pożyczony kompakt Nikona i za ch..... nie mogłem automatycznie poobracać zdjęć (np. za pomocą ACDSee).

w końcu zrobiłem to ręcznie i wyszło na to, że nowy Nikon (rok 2006 ) nie miał w ogóle czujnika położenia aparatu, w co do dziś trudno mi uwierzyć. czyli taka firma ale jak ktoś mnie wyprowadzi z błędu, byłoby fajnie (to był chyba nikon L1 albo L2).
    pozdro.,
    m.

Uprawnienia umieszczania postów