Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Digital24???

Mieszany widok

Bywalec
    Miasto
    Toruń

Domyślnie Digital24???

Czy ktoś z Was zna albo może kupował coś w tym sklepie "Digital24.pl"????
    Prosze o opinie, lub jakieś informacje Sklep jest z Poznania.

Pełne uzależnienie
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Mój znajomy, ale mogę polecić.
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Włocławek/Poznań

Domyślnie

Kupowałem tam plecak z odbiorem osobistym wszystko się zgadza więc mogę polecić

Dopiero zaczyna Awatar kosa14
    Miasto
    Kętrzyn

Domyślnie

Kupiłem Tamrona wszytsko OK. a dodam że załatwiałem z ratami.
    Canon 7D, Canon EOS 40D; BG-E2N; Canon EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM, Tokina 12-24 F4 AT-X PRO DX, CANON EF 50/1.4; Canon EF 70-200 f/4L IS USM; Falcon 8mm f/3.5 Fisheye, Speedlite 580exII,

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Zabrze

Thumbs up

Kupowalem statyw Velbon 600R. Statyw byl po 2 dniach u mnie w domu. Mysle ze nie byl to moj ostatni zakup w tym sklepie . Czasem warto porownac oferte ze strony sklepu i ich oferty allegro, sherpa w "sklepie" byla tansza niz na allegro.

Pozdrawiam
    K.Muszkiet

Dopiero zaczyna Awatar tgrzyska
    Miasto
    Katowice

Domyślnie Digital24

Ja właśnie zakupiłem u nich 30D po okazyjnej cenie i częściowo z ratami. Bardzo polecam - szybko, sprawnie i profesjonalnie. Naklikałem w piątek rano, a w poniedziałek o 11-tej aparat był u mnie - raty też załatwiłem przez net, ale tutaj muszę dodać, że w L...sie (żeby nie było reklamy) już wcześniej coś brałem, więc starczyło na dowód, którego skan posyłałem mailem. Bardzo polecam.
    30D, w drodze C10-22, 24-105/4L IS, Speedlite 580EX II, Lowepro Flipside 300 i się powoli rozwija... no i jeszcze jakaś małpka po drodze.

Pełne uzależnienie Awatar Goomis
    Miasto
    Bydgoszcz

Domyślnie

Kupiłem tamrona. Pierwszy podpięty egzemplarz i trafiał w punkt. Cena nie różniąca się od allegro więc polecam ;-)
    5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk

Początki nałogu Awatar chavez
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Znalazłem na ich stronie.
    Cena widoczna na stronach zawiera rabat 2,5% który uwzględnia płatność gotówką lub przelewem, przy płatności kartą cena zwiększana jest o 2.5%

Aktualnie pracujemy nad wprowadzeniem systemu wyświetlania obu cen przy produkcie.
    Zastanawia mnie to jak obliczają cenę jak ktoś płaci kartą... czy podwyższają ją o 2,5% z tej promocyjnej, czy anulują 2,5 procentowy rabat. Bo dwie różne kwoty wychodzą. Wiem, czepiam się ale jest pewna nieścisłość.
    system EOS

Dopiero zaczyna Awatar Aloes
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Ale za to na stronie głównej i rzuca się w oczy.

Gorąco polecam - właśnie dotarł do mnie 40D + 17-85, cena bardzo konkurencyjna, a podejście do klienta naprawdę świetne.

Skaczę z radości, idę się cieszyć piękną zabawką.
    C EOS 40D, C EF 24-105 f/4 L IS USM, Sigma f/4.0-5.6 DG APO Macro, Sigma 10-20 f/4-5,6 EX DG HSM, C 100 f/2.8 Macro, C 50 f/1.8,C 430EX II, Velbon RUP-43, Velbon Sherpa 435R, Naneu Pro Alpha i masa drobiazgu.

Ponadto rower, plany zależne od środków, mnóstwo zapału i straszliwy brak czasu.

Dopiero zaczyna

Domyślnie

Prawie cały sprzęt tam kupowałem. Sklep godny polecenia, miła obsługa i ceny bardzo przystępne. W najbliższym czasie będę u nich kupował 40D

Uprawnienia umieszczania postów