Czy ktoś z Was zna albo może kupował coś w tym sklepie "Digital24.pl"????
Prosze o opinie, lub jakieś informacjeSklep jest z Poznania.
Czy ktoś z Was zna albo może kupował coś w tym sklepie "Digital24.pl"????
Prosze o opinie, lub jakieś informacjeSklep jest z Poznania.
Mój znajomy, ale mogę polecić.
O obiektywach wiem prawie wszystko
Kupowałem tam plecak z odbiorem osobistym wszystko się zgadza więc mogę polecić![]()
Kupiłem Tamrona wszytsko OK. a dodam że załatwiałem z ratami.
Canon 7D, Canon EOS 40D; BG-E2N; Canon EF-S 17-55 mm f/2.8 IS USM, Tokina 12-24 F4 AT-X PRO DX, CANON EF 50/1.4; Canon EF 70-200 f/4L IS USM; Falcon 8mm f/3.5 Fisheye, Speedlite 580exII,
Kupowalem statyw Velbon 600R. Statyw byl po 2 dniach u mnie w domu. Mysle ze nie byl to moj ostatni zakup w tym sklepie. Czasem warto porownac oferte ze strony sklepu i ich oferty allegro, sherpa w "sklepie" byla tansza niz na allegro.
Pozdrawiam
K.Muszkiet
Ja właśnie zakupiłem u nich 30D po okazyjnej cenie i częściowo z ratami. Bardzo polecam - szybko, sprawnie i profesjonalnie. Naklikałem w piątek rano, a w poniedziałek o 11-tej aparat był u mnie - raty też załatwiłem przez net, ale tutaj muszę dodać, że w L...sie (żeby nie było reklamy) już wcześniej coś brałem, więc starczyło na dowód, którego skan posyłałem mailem. Bardzo polecam.
30D, w drodze C10-22, 24-105/4L IS, Speedlite 580EX II, Lowepro Flipside 300 i się powoli rozwija... no i jeszcze jakaś małpka po drodze.
Kupiłem tamrona. Pierwszy podpięty egzemplarz i trafiał w punkt. Cena nie różniąca się od allegro więc polecam ;-)
5DmkIII + S14/2.8 + C35/1.4LmkII + C85/1.2LmkII + C70-200/2.8L + 600EX-RT & 580EXII + Think Tanki (Retro30, Shapeshifter, Skin Set v2) + NEC EA274WMi + Sandisk
Znalazłem na ich stronie.
Zastanawia mnie to jak obliczają cenę jak ktoś płaci kartą... czy podwyższają ją o 2,5% z tej promocyjnej, czy anulują 2,5 procentowy rabat. Bo dwie różne kwoty wychodzą. Wiem, czepiam sięCena widoczna na stronach zawiera rabat 2,5% który uwzględnia płatność gotówką lub przelewem, przy płatności kartą cena zwiększana jest o 2.5%
Aktualnie pracujemy nad wprowadzeniem systemu wyświetlania obu cen przy produkcie.ale jest pewna nieścisłość.
system EOS
Ale za to na stronie głównej i rzuca się w oczy.
Gorąco polecam - właśnie dotarł do mnie 40D + 17-85, cena bardzo konkurencyjna, a podejście do klienta naprawdę świetne.
Skaczę z radości, idę się cieszyć piękną zabawką.![]()
C EOS 40D, C EF 24-105 f/4 L IS USM, Sigma f/4.0-5.6 DG APO Macro, Sigma 10-20 f/4-5,6 EX DG HSM, C 100 f/2.8 Macro, C 50 f/1.8,C 430EX II, Velbon RUP-43, Velbon Sherpa 435R, Naneu Pro Alpha i masa drobiazgu.
Ponadto rower, plany zależne od środków, mnóstwo zapału i straszliwy brak czasu.
Prawie cały sprzęt tam kupowałem. Sklep godny polecenia, miła obsługa i ceny bardzo przystępne. W najbliższym czasie będę u nich kupował 40D![]()