"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Najszybszy AF na świecie 8)
http://www.olympus-esystem.com/dea/s...sode14_01.html
Fajno, że będzie jakiś postęp
Pytanie jeszcze, czy ktoś to kupi.
Ja doszedłem do sytuacji, w której zostaję na APS-C z dwoma obiektywami: 10-22/3.5-4.5 oraz 300/4 + 1.4x, bo takie są moje potrzeby.
Czy w E-systemie znajdę podobne szkła?
I korpus, który będzie robić akceptowalne zdjęcia przy ISO 1600 (tego jeszcze pewnie nie wiadomo)?
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
Z prostej kalkulacji wynika, że potrzebowałbym w E-systemie obiektywy o ogniskowych:
8-18
oraz
stałoogniskowy jakieś 250-300mm.
Ostatnio edytowane przez CzłowiekZ ; 05-10-2007 o 18:56 Powód: Automerged Doublepost
OK, dzięki
Jak już wiem co, to sobie cen sam poszukam.
hehe
toż to mój post
Paul Nicklen - fotograf NG z Kanady.
Spotkaliśmy się na Spitsbergenie i troszkę tam razem spędziliśmy czasu.
Co o tym myślicie - ja cytuje jego wypowiedź ustną i to co miał na swej stronie - zanim zcałkowicie nie zmienił jej design'u
Jedyne co mówił wówczas czyli chwilę przed premierą E3 że mimo dobrych szkieł nie ma dla siebie korpusu, który był by dostatecznie szybki. Dlatego foci EOSem 1 D
pozdrawiam