[Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Zwiń
X

• Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • sniper88
    Pełne uzależnienie
    • 2007
    • 1156

Zamieszczone przez Driver Zobacz wpis
    kto wam brni kupic taki aparat i zrobic foty przed którymi kleknie 3/4 forum ?
    Jak dla mnie finanse A co do robienia super fotek, to chyba wiekszosc os. ma cos takiego, ze patrzac na swoje fotki mysli ze sa super i nie widzi ich wad
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Komentarz

• kane
      Początki nałogu
      • 2004
      • 293

no niestety zdjecia mi sie nie podobaja, wiecej pracy proponuje.
      Galeria

Komentarz

• Driver
        Zablokowany
        • 2005
        • 786

Zamieszczone przez sniper88 Zobacz wpis
        do robienia super fotek, to chyba wiekszosc os. ma cos takiego, ze patrzac na swoje fotki mysli ze sa super i nie widzi ich wad
        oczywiście.

ale napisanie

"fotki sa nie najlepsze bo ....." jest krytyką

natommiast tekst "jak na jedynkę to słabo. po co to kupiles ?" jest juz zwykłą zazdrościa pisaną z gulem na szyi

Komentarz

• DoMiNiQuE
          Pełne uzależnienie
          • 2004
          • 3548

Driver, wydaje Ci sie.

P.S.
          Dwa dni i ponad dwa tysiace odwiedzin w galerii. Ja to przez dwa lata tyle nie mialem No ale ja mam tylko trabanta

Komentarz

• kane
            Początki nałogu
            • 2004
            • 293

Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz wpis
            P.S.
            Dwa dni i ponad dwa tysiace odwiedzin w galerii. Ja to przez dwa lata tyle nie mialem No ale ja mam tylko trabanta
            grunt to dobry marketing, musisz siem podszkolic.
            Galeria

Komentarz

• Kubaman
              Pełne uzależnienie
              • 2004
              • 4709

Ze tak napisze najłagodniej jak potrafie. Co cię to obchodzi ??Jest to towar do sprzedania i każdy może go kupić i robić z tym co mu się odoba
              gó.no mnie to obchodzi. Staraj się czytać z uwagą i w kontekście. Pisałem o zdjęciach, które są fatalne. Do tego stopnia, że problemem wydaje się być opanowanie wyboru punktów AFa Nie chodzę i nikogo nie wypytuję co po co sobie kupił do momentu, kiedy nie zaprezentuje gniota podpisanego z dumą marką sprzętu. Bo jakbyś nie zauważył, to tak właśnie autor zrobił.

I jeszcze na koniec, chciałem kupić ten aparat ale wybrałem coś droższego. Nie pisz mi więc o rzekomym żalu, co mi ponoć ma ściskać cztery litery.

Dominique, miałeś rację, sami błędni rycerze. Ino fotek nie chcą oglądnąć.
              www.jakubszyma.pl

www.szyma.com

Komentarz

• marekb
                Pełne uzależnienie
                • 2006
                • 2273

Zamieszczone przez swnw Zobacz wpis
                Bez przesady - "jakie to polskie" - mozliwości apatatu zdecydowanie przekraczają możliwości użytkownika. .
                nie mówiąc już o możliwościach CS3

Komentarz

• sniper88
                  Pełne uzależnienie
                  • 2007
                  • 1156

"fotki sa nie najlepsze bo ....." jest krytyką
                  Dlatego tez wczesniej napisalem:
                  Zamieszczone przez sniper88 Zobacz wpis
                  (...) Takie juz chyba jest to forum, ze zeby otrzymac konstruktywna krytyke, to trzeba utrzymywac pewien poziom.
                  WWW | 500px | IG
                  Semper in altum

Komentarz

• Kolekcjoner
                    Obertroll
                    • 2006
                    • 18776

Zamieszczone przez liquidsound Zobacz wpis
                    Sprawdzal ktos exifa?? Faktycznie jedynka przynajmniej pierwsze hehe. Tak swoja droga Was tu wszystkich szlag trafia ,z gosc ma jedynke i robi slabe foty, zazdrosnicy. Jakie to polskie...a ja koledze napisze. Masz juz jedynke to masz na czym sie uczyc foty robic
                    Liquidsound wpadasz trochę w pułapkę pisząc coś takiego. Bo idąc dalej tym tokiem rozumowania to w ogóle nie można krytykować zdjęć robionych droższymi sprzetami, "bo to zazdrość" etc. Po drugie są tacy na tym forum, którym "nic nie ściska", bo Marka Trzeciego mogliby kupić choćby jutro i specjalnie by ich to nie zrujnowało. To że go nie mają nie koniecznie musi oznaczać, że ich nie stać. Wydaje mi się, że nie ma co uogólniać. A to że ktoś pokazuje gnioty (proszę nie odnosić tego do autora wątku - jest to refleksja ogólna) i podpisuje, że robił superhiperduper puszką - naraża się na śmieszność czy tego chce czy nie.
                    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                    Kapitan Wagner

Komentarz

• liquidsound
                      Pełne uzależnienie
                      • 2006
                      • 1956

Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz wpis
                      Liquidsound wpadasz trochę w pułapkę pisząc coś takiego. Bo idąc dalej tym tokiem rozumowania to w ogóle nie można krytykować zdjęć robionych droższymi sprzetami, "bo to zazdrość" etc. Po drugie są tacy na tym forum, którym "nic nie ściska", bo Marka Trzeciego mogliby kupić choćby jutro i specjalnie by ich to nie zrujnowało. To że go nie mają nie koniecznie musi oznaczać, że ich nie stać. Wydaje mi się, że nie ma co uogólniać. A to że ktoś pokazuje gnioty (proszę nie odnosić tego do autora wątku - jest to refleksja ogólna) i podpisuje, że robił superhiperduper puszką - naraża się na śmieszność czy tego chce czy nie.
                      Ta kolekcjoner ale ja akurat pisze konkretnie o tych zawistnych wiec mijasz sie troszke ztym co napisales
                      1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
                      Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Komentarz

• Kolekcjoner
                        Obertroll
                        • 2006
                        • 18776

Zamieszczone przez liquidsound Zobacz wpis
                        Ta kolekcjoner ale ja akurat pisze konkretnie o tych zawistnych wiec mijasz sie troszke ztym co napisales
                        Aaaa to przepraszam - jeśli było o konkretach to co innego .
                        "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
                        Kapitan Wagner

Komentarz

• Buster

moze sie naraze ale jest sporo gula w tych komentarzach .... nie twierdze ze we wszystkich ale te ktore nim ociekaja wystarczyly by zamiast pisac o zdjeciach zrobil sie z tego totalny OT .....
                          zdjecia ... jedynie 3 mi sie jako tako podoba ....

Komentarz

• Obiektyw
                            Bywalec
                            • 2007
                            • 157

Zastanawiam sie, jak to jest mozliwe, ze nie wolno na forum wytykac bledow ortograficznych a wolno pisac przesmiewczo, co sie tylko podoba, na temat bledow popelnionych podczas robienia zdjec.

Jezeli zdjecia sa ponizej krytyki... to jej oszczedzcie. Mozna napisac na PW, co sie mysli o fotkach, bo to bardziej po rycersku.

Robcie swoje foty, a jak macie ochote wykazac sie wiedza-zalozcie temat z analiza problemu i tyle. Powinna obowiazywac regula lekarska: po pierwsze nie szkodzic. ...a mozliwosci kupienia dowolnego kopusu jaki jest na rynku zycze kazdemu forumowiczowi. Nie uwierze jak ktos napisze, ze woli swoja trzysetke albo PowerShota niz maszyne do zabijania (tak wygladem jak i, khe khe, waga).
                            ║ 50D i 30D + graty ║

Komentarz

• Buster

ja wole ... :razz:
                              poki co oczywiscie bo w tej chwili to poza zabojcza seria jaka mozna puscic nie wykorzystalbym pewnie 90% tej maszyny

Komentarz

• marcinssdd
                                Dopiero zaczyna
                                • 2006
                                • 28

Bardzo ciekawy wątek - z uwagą go przeczytałem.
                                Troszkę dziwie się autorowi bo sam pod sobą dołek wykopał nie mniej jednak to wolny kraj (podobno) więc nie widzę sensu w rozwodzeniu się nad tym czy powinien tak Markować swoje zdjęcia czy nie.

Autorze - naucz się, że nie każde zdjęcie nawet jak Ci się podoba nadaje się do pokazania publicznie bo później efekt jest taki że się z Ciebie ludziska nabijać będą.
                                Moje zdjęcia - zapraszam
                                Fotogalicja.pl

Komentarz

Pracuję...
                                X