Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213
Pokaż wyniki od 121 do 123 z 123

Wątek: [Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Uzależniony Awatar mungo
    Miasto
    A, A

Domyślnie Kod Olgierda

Wy nie widzicie tutaj podstępu. Jak spojrzycie na notkę Olgierda pod jego postami, ma napisane, że "markuje 3ką". Chyba wiecie co znaczy markowac[ukrywać, zakrywać, poprawiać]. Po wpisaniu "markować" w google wyskakuje słownik Kopalińskiego i tam przekierowanie na stronę z hasłem "markierant". Cytuję ze słownika:
    Co z tego wynika? Ano tyle, że pan Olgierd poprostu zdjęć robić nie potrafi, a kupił sobie MIII tylko i wyłącznie po to, żeby podnieść się na duchu i żeby wychodziły mu fajne foty. Otóż pan Olgierd musiał się niemile rozczarować, kiedy jego foty nie wzbudziły publicznego aplauzu. Niestety tak jest - im bardziej profesjonalny aparat, tym trudniej zrobić nim dobre zdjęcie.
    Tutaj jest różnica - z amatorskich aparatów zdjęcia wychodzą zazwyczaj dobre, prawie nigdy wyśmienite, wspaniałe. Natomiast z profesjonalnych, w rękach profesjonalistów zdjęcia zazwyczaj wychodzą wspaniale, wyśmienicie o świetnej jakości[czego nie ma w amatorskich].
    Mam nadzieję, że mnie zrozumieliście. Znowu się za bardzo rozpisałem, za co przepraszam, jeśli dotarłeś już do tej części posta.
    No i zbiera się chmura. Czarna. Canon/Velbon DF 50/Svierdlovsk 4/Lubitel 166B/Ami 66/Zorka 5
    Mówcie, bo kiedyś będę robił takie zdjęcia i takie, i takie, i takie, i takie, a to wszystko tylko kwestia czasu, bo póki co robię takie zdjęcia.
    Zaczątek portfolio: link

Uzależniony
    Miasto
    Krosno

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Niestety tak jest - im bardziej profesjonalny aparat, tym trudniej zrobić nim dobre zdjęcie.
    swiete slowa
    6D 30D 35 85 70-200 430EX

Pozdrawiam

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mungo Zobacz posta
    Co z tego wynika?
    niezależnie od intencji spodziewaj się, że w twoim wątku w galeriach pojawi się fala nietuzinkowej krytyki..
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3111213

Uprawnienia umieszczania postów