Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 123

Wątek: [Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Kubaman, wreszcie konstrukytwna ocena ale skąd takie długie cienie w samo południe...??

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

sam o tym pomyślałem
    jest jeszcze możliwość, że autor nie ma ustawionego czasu, ale to by było dziwne, bo datę ustawił. Jeśli to była Grecja to godzina pierwsza odpowiada pozycji słońca o jakąś godzinę później u nas. Ale faktycznie zagwostka.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    (...)
    acha, i żeby nie było - Olgierd, ja nie mam nic do ciebie, tylko że podobnie jak koledzy rozczarowałem się poziomem tych zdjęć. Ale sam widzisz, że sprawa stała się "poważna" bo gęby nie można otworzyć, bo zaraz się znajdą tacy, którzy mi gębę obsmarują rzekomym gulem, zazdrością itp. Pozdrawiam.
    No i właśnie to jest istota rzeczy w tym wątku. Nie dajmy się zwariować teorią, że jak ktoś używa aparatu za ileś tam (naście, dziesiąt) tyś. zł to niemożliwa jest krytyka takich zdjęć, bo zazdrość, gniewiść etc. I nawet jeśli Tomasz usunie ten wątek (rozumiem powody) to może choć kilka osób, które go przeczytało zwróci uwagę na miałkość tego typu argumentów.
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 02-07-2007 o 00:40
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Coś już napisał

Talking

O ile postów! Fajnie

Dziękuję za cenne uwagi. Być może do niektórych się odniosę, ale raczej nie w tym tygodniu, bo trzeba troszkę popracować po wakacjach ;-)
    Pozdrawiam

Coś już napisał

Domyślnie

No to szybciutko: te fotki są dobre, a kilka kancerek zmyliło forumowych ekspertów
    Tak na poważnie poszukuję kogoś kto potrafi dokonać oceny fotografii, ale jak widać to o wiele trudniejsze niż robienie zdjęć.
    Dziękuję i pozdrawiam.

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olgierd Zobacz posta
    te fotki są dobre
    Tak na poważnie poszukuję kogoś kto potrafi dokonać oceny fotografii

no widzisz, sam sobie juz odpowiedziales
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

well, no i mam już wyrobione zdanie
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar popmart

Domyślnie

No to szybciutko: te fotki są dobre, a kilka kancerek zmyliło forumowych ekspertów
    Tak na poważnie poszukuję kogoś kto potrafi dokonać oceny fotografii, ale jak widać to o wiele trudniejsze niż robienie zdjęć.
    Dziękuję i pozdrawiam.
    egh.... widzę że poszukujesz kogoś kto oceni twoje fotografie DOBRZE a nie je oceni ....

niestety choc imo fotki zdradzają próby zrobienia ciekawych i przemyslanych zdięć to już efekt w wiekszości jest mocno średni ... np 2 są fatalnie nieostre, jedno niedoświetlone, i miewaja różne błędy jak deformacje itp (nie ma co sie rozpisywać dużo zostalo powiedziane) .

niestety fotki nie są dobre a już dla kogoś kto mieni się "posiadaczem mkIII" ich poziom techniczny jest niezadowalający ... i nic by nie było dziwnego w tym że ktoś kto ma forsę kupuje sobie super sprzęt i się uczy ale dziwne już jest to że niby się uczy ale ale nie przyjmuje do wiadomości tego że robić MkIII też trzeba umieć i sam aparat choć doskonały zdięć sam nie robi .... i to głównie śmieszy/dziwi oceniających i zapewniam Cię kolego że ocena była by pochlebniejsza jakbyś okazał nieco amatorskiej pokory. bo jak na uczącego się amatora to fotki są nawet nienajgorsze może nawet dobre ....

Coś już napisał

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez popmart Zobacz posta
    egh.... widzę że poszukujesz kogoś kto oceni twoje fotografie DOBRZE a nie je oceni ....
    Gratuluję pierwszej DOBREJ oceny szkoda tylko że po 5tys. odsłon
    ... i nic by nie było dziwnego w tym że ktoś kto ma forsę kupuje sobie super sprzęt i się uczy ale dziwne już jest to że niby się uczy ale ale nie przyjmuje do wiadomości tego że robić MkIII też trzeba umieć i sam aparat choć doskonały zdięć sam nie robi ....
    Oczywiste.
    ...zapewniam Cię kolego że ocena była by pochlebniejsza jakbyś okazał nieco amatorskiej pokory.....
    ... a ja Cię ponownie zapewniam że nie na tym mi zależy
    Ostatnio edytowane przez Olgierd ; 09-07-2007 o 02:51

Domyślnie

Gratuluję pierwszej DOBREJ oceny szkoda tylko że po 5tys. odsłon
    ale komu gratulujesz? sobie?

Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów