Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 123

Wątek: [Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Driver Zobacz posta
    kto wam brni kupic taki aparat i zrobic foty przed którymi kleknie 3/4 forum ?
    Jak dla mnie finanse A co do robienia super fotek, to chyba wiekszosc os. ma cos takiego, ze patrzac na swoje fotki mysli ze sa super i nie widzi ich wad
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

no niestety zdjecia mi sie nie podobaja, wiecej pracy proponuje.

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    do robienia super fotek, to chyba wiekszosc os. ma cos takiego, ze patrzac na swoje fotki mysli ze sa super i nie widzi ich wad
    oczywiście.

ale napisanie

"fotki sa nie najlepsze bo ....." jest krytyką

natommiast tekst "jak na jedynkę to słabo. po co to kupiles ?" jest juz zwykłą zazdrościa pisaną z gulem na szyi

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Driver, wydaje Ci sie.

P.S.
    Dwa dni i ponad dwa tysiace odwiedzin w galerii. Ja to przez dwa lata tyle nie mialem No ale ja mam tylko trabanta

Początki nałogu Awatar kane
    Miasto
    Tychy/Poland

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez DoMiNiQuE Zobacz posta
    P.S.
    Dwa dni i ponad dwa tysiace odwiedzin w galerii. Ja to przez dwa lata tyle nie mialem No ale ja mam tylko trabanta
    grunt to dobry marketing, musisz siem podszkolic.

Pełne uzależnienie Awatar Kubaman
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Ze tak napisze najłagodniej jak potrafie. Co cię to obchodzi ??Jest to towar do sprzedania i każdy może go kupić i robić z tym co mu się odoba
    gó.no mnie to obchodzi. Staraj się czytać z uwagą i w kontekście. Pisałem o zdjęciach, które są fatalne. Do tego stopnia, że problemem wydaje się być opanowanie wyboru punktów AFa Nie chodzę i nikogo nie wypytuję co po co sobie kupił do momentu, kiedy nie zaprezentuje gniota podpisanego z dumą marką sprzętu. Bo jakbyś nie zauważył, to tak właśnie autor zrobił.

I jeszcze na koniec, chciałem kupić ten aparat ale wybrałem coś droższego. Nie pisz mi więc o rzekomym żalu, co mi ponoć ma ściskać cztery litery.

Dominique, miałeś rację, sami błędni rycerze. Ino fotek nie chcą oglądnąć.
    Pasja---------------------> www.jakubszyma.pl

Przedsięwzięcie-------------> www.szyma.com

Pełne uzależnienie Awatar marekb
    Miasto
    Wadowice,Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swnw Zobacz posta
    Bez przesady - "jakie to polskie" - mozliwości apatatu zdecydowanie przekraczają możliwości użytkownika. .
    nie mówiąc już o możliwościach CS3

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

"fotki sa nie najlepsze bo ....." jest krytyką
    Dlatego tez wczesniej napisalem:
    Cytat Zamieszczone przez sniper88 Zobacz posta
    (...) Takie juz chyba jest to forum, ze zeby otrzymac konstruktywna krytyke, to trzeba utrzymywac pewien poziom.
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Sprawdzal ktos exifa?? Faktycznie jedynka przynajmniej pierwsze hehe. Tak swoja droga Was tu wszystkich szlag trafia ,z gosc ma jedynke i robi slabe foty, zazdrosnicy. Jakie to polskie...a ja koledze napisze. Masz juz jedynke to masz na czym sie uczyc foty robic
    Liquidsound wpadasz trochę w pułapkę pisząc coś takiego. Bo idąc dalej tym tokiem rozumowania to w ogóle nie można krytykować zdjęć robionych droższymi sprzetami, "bo to zazdrość" etc. Po drugie są tacy na tym forum, którym "nic nie ściska", bo Marka Trzeciego mogliby kupić choćby jutro i specjalnie by ich to nie zrujnowało. To że go nie mają nie koniecznie musi oznaczać, że ich nie stać. Wydaje mi się, że nie ma co uogólniać. A to że ktoś pokazuje gnioty (proszę nie odnosić tego do autora wątku - jest to refleksja ogólna) i podpisuje, że robił superhiperduper puszką - naraża się na śmieszność czy tego chce czy nie.
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Pełne uzależnienie Awatar liquidsound
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kolekcjoner Zobacz posta
    Liquidsound wpadasz trochę w pułapkę pisząc coś takiego. Bo idąc dalej tym tokiem rozumowania to w ogóle nie można krytykować zdjęć robionych droższymi sprzetami, "bo to zazdrość" etc. Po drugie są tacy na tym forum, którym "nic nie ściska", bo Marka Trzeciego mogliby kupić choćby jutro i specjalnie by ich to nie zrujnowało. To że go nie mają nie koniecznie musi oznaczać, że ich nie stać. Wydaje mi się, że nie ma co uogólniać. A to że ktoś pokazuje gnioty (proszę nie odnosić tego do autora wątku - jest to refleksja ogólna) i podpisuje, że robił superhiperduper puszką - naraża się na śmieszność czy tego chce czy nie.
    Ta kolekcjoner ale ja akurat pisze konkretnie o tych zawistnych wiec mijasz sie troszke ztym co napisales
    1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
    Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II

Strona 7 z 13 PierwszyPierwszy ... 56789 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów