no niestety zdjecia mi sie nie podobaja, wiecej pracy proponuje.
Driver, wydaje Ci sie.
P.S.
Dwa dni i ponad dwa tysiace odwiedzin w galerii. Ja to przez dwa lata tyle nie mialemNo ale ja mam tylko trabanta
![]()
gó.no mnie to obchodzi. Staraj się czytać z uwagą i w kontekście. Pisałem o zdjęciach, które są fatalne. Do tego stopnia, że problemem wydaje się być opanowanie wyboru punktów AFaNie chodzę i nikogo nie wypytuję co po co sobie kupił do momentu, kiedy nie zaprezentuje gniota podpisanego z dumą marką sprzętu. Bo jakbyś nie zauważył, to tak właśnie autor zrobił.
I jeszcze na koniec, chciałem kupić ten aparat ale wybrałem coś droższego. Nie pisz mi więc o rzekomym żalu, co mi ponoć ma ściskać cztery litery.
Dominique, miałeś rację, sami błędni rycerze. Ino fotek nie chcą oglądnąć.
Liquidsound wpadasz trochę w pułapkę pisząc coś takiego. Bo idąc dalej tym tokiem rozumowania to w ogóle nie można krytykować zdjęć robionych droższymi sprzetami, "bo to zazdrość" etc. Po drugie są tacy na tym forum, którym "nic nie ściska", bo Marka Trzeciegomogliby kupić choćby jutro i specjalnie by ich to nie zrujnowało. To że go nie mają nie koniecznie musi oznaczać, że ich nie stać. Wydaje mi się, że nie ma co uogólniać. A to że ktoś pokazuje gnioty (proszę nie odnosić tego do autora wątku - jest to refleksja ogólna) i podpisuje, że robił superhiperduper puszką - naraża się na śmieszność czy tego chce czy nie.
"Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
Kapitan Wagner
1Dx, 5D III, 33, 650, 20 2.8 , 24L, S35 1.4, 50L, 85L II, C70-210 3.5-4.5, 600EX-RT, 580EX,
Było: 1Ds mk II, 1D mk III, 6D, 5D, 40D,600D, 350D, Z16 2.8, 24L II, 35L, 85 1.8, 50 1.4, 24-70L II, 24-70L, T28-75, 28 1.8, 35 2.0, T S-M-C 50 1.4., 430EX II