Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 123

Wątek: [Olgierd] Wakacje z mkIIIką

Początki nałogu Awatar Fan nr 1
    Miasto
    Bielsko Biała

Domyślnie

Olgierd - kup sobie filtr połówkowy, masz strasznie niedoświetlone "doły" zdjęć

Początki nałogu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez liquidsound Zobacz posta
    Jakie to polskie...
    Bez przesady - "jakie to polskie" - mozliwości apatatu zdecydowanie przekraczają możliwości użytkownika. Jak napisałem wcześniej moją "DIII sta" robię lepsze zdjęcia. I to jest właśnie w piękne w fotografii, ktoś utalentowany może być dużo lepszy od dziesiątków tysięcy władowanych w sprzęt. Nie piszę tu o sobie bo mój talent jest przeciętny, ale zrobić coś lepszego od zademonstrowanych zdjęć to niewielka sztuka. Ta zasada odnosi sie do wielu dziedzin sztuki. Jak ktoś ma talent to patykiem na piasku stworzy dzieło i na tym to polega.

Pozdrowienia swnw.

Początki nałogu

Domyślnie

"męczywory zawistne" jesteście,nie chcę byc małostkowy i szukać ale przekonany jestem że w galerii każdego z was znalazlbym zdjęcie absolutnie nieadekwatne do aparatu którym robiliscie.Tak że dajcie spokój:nauczy się to i będzie lepsze robił.

Domyślnie

widzeze tu ilosc komentarzy jest zalezna od tego jak bardzo sie cos spieprzy,to gorzej niz na PLFOTO wstyd.

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Vresviik Zobacz posta
    "męczywory zawistne" jesteście,...
    nic dodać, nic ująć... podobna sytuacja jak w wątku svena -> http://canon-board.info/showthread.php?t=23424
    aż żal czytać... ilu użytkowników CB ma "kompleksy sprzętowe"...

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Noo nareszcie znalezli sie obroncy ucisnionych ...juz zaczynalem tracic nadzieje

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

DoMiNiQuE - przecież taka jazda po Olgierdzie - jak po łysej kobyle do niczego konstruktywnego nie prowadzi ... nie bronię zdjęć, nie bronię MkIII (nawet w łapie nie miałem) - ale co poniektóre komentarze w tym wątku są po prostu żałosne (IMO jeszcze bardziej niż wojenki systemowe)

Pełne uzależnienie Awatar DoMiNiQuE
    Miasto
    Ostrów Wlkp.

Domyślnie

Wiesz co. Widzialem kiedys taki filmik jak koles wsiadl w nowiutkie ferrari i przy pierwszej jezdzie przywalil prosto w mur. Wiesz co sie okazalo? Po prostu nie potrafil jezdzic i to bylo smieszne Ale on sie tym nie chwalil

Pełne uzależnienie Awatar sniper88
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

A jak dla mnie to ten watek wyglada jak prowokacja Nie oceniam teraz zdjec, ale wydaje mi sie, ze jak ktos juz wydaje tyle kasy na super sprzet, to powinien choć trochę wolnego czasu poswiecic na nauke teorii, a przy okazji poogladac zdjecia innych i samemu dojsc do wnioskow, jakie zdjecia powinien robic takim aparatem. Ja niedlugo po zaopatrzeniu w 400D zabralem sie za przeczytanie 2ksiazek o fotografii, bo zauwazylem, ze moje fotki a te ktore sa tutaj Z REGULY prezentowane to 2 rozne ligi. Patrzac na ilosc postow Olgierda mozna dojsc do wnioskow, ze troche juz na tym forum czasu spedzil, wiec publikujac takie fotki z dopiskiem 'wakacje z Mk III' mogl sie spodziewac tego co nastapilo. Takie juz chyba jest to forum, ze zeby otrzymac konstruktywna krytyke, to trzeba utrzymywac pewien poziom. Czy to dobrze to niewiem, bo raczkujacy w fotografii (chociazby ja) zapewne bardzo by chcieli otrzymywac mase komentarzy co na ich zdjeciach jest nie teges, co bylo w miare ok a co powinni zrobic zeby bylo lepiej. Tak czy siak raczej ciezko bedzie zmienic istniejace 'zwyczaje' wiec trzeba sie do nich przyzwyczaic
    WWW | 500px | IG
    Semper in altum

Zablokowany Awatar Driver

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kubaman Zobacz posta
    kto i po co kupuje drogie sprzęty.
    Ze tak napisze najłagodniej jak potrafie. Co cię to obchodzi ??Jest to towar do sprzedania i każdy może go kupić i robić z tym co mu się odoba

Będziesz chodził po ulicy i zaczepaiał kierowców porsche z pytaniem "po co ci taka bryka, skoro i tak nie potrafisz jej wykożystac ?"

nie powiem, można czasem porobić jaja, ale tu gdzieś tak od topic #6 wylewa się żółć z ekranu w podtekście "qrka, czemu ja nie mam czegoś takiego ?? mnie to się bardziej należy"

kto wam brni kupic taki aparat i zrobic foty przed którymi kleknie 3/4 forum ?

Strona 6 z 13 PierwszyPierwszy ... 45678 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów