Zamieszczone przez GrzesiekK tak ot takiej ilosci emotikonek jak na forum minolty w zyciu nie widzialem :rolleyes: i nie zobaczysz źródło
zi3000.digart.pl
No proszę źródło jakie tutaj ciekawe wątki na CB się pojawiają. źródło
Moje zdjęcia - zapraszam Fotogalicja.pl
Z obozu wroga: Alfa vs 1D a tak do autora wątku, to czemu jesteśmy postrzegani jako wrogowie?
Zamieszczone przez zi3000 a tak do autora wątku, to czemu jesteśmy postrzegani jako wrogowie? O to samo chciałem zapytać - jakoś ja nie czuje się wrogiem Canon-Board.
Zamieszczone przez marcinssdd O to samo chciałem zapytać - jakoś ja nie czuje się wrogiem Canon-Board. ja też nie, ale może o czymś nie wiem zresztą źródło
Zamieszczone przez zi3000 a tak do autora wątku, to czemu jesteśmy postrzegani jako wrogowie? Bo A100 to poważna konkurencja dla Marka źródło ...lub autorowi wątku lekko źródło
co to jakas inwazja?
Zamieszczone przez D79 Bo A100 to poważna konkurencja dla Marka źródło ...lub autorowi wątku lekko źródło A ";-)" w topicu widział, czy nie?
Zamieszczone przez oranvag A ";-)" w topicu widział, czy nie? ja widziałem coś takiego " źródło ", ale nie bardzo wiem co to ma być, bo od " " to się z lekka różni źródło
Zamieszczone przez tpop co to jakas inwazja? Nie - a to czemu. Zarejestrowany jestem tutaj już dość długo więc
Zasady na forum