Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Gdzie kupić Oryginalny CS3 PL i za ile?

Mieszany widok

Domyślnie

ha.. ha.. no to teraz jest taka sytuacja skoro nie można go obecnie kupić w sklepie

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez frikmen Zobacz posta
    ha.. ha.. no to teraz jest taka sytuacja skoro nie można go obecnie kupić w sklepie
    Nie do końca , bo w sprzedaży już jest , a że dystrybutorzy nawalili i myśleli że Polska to nadal piracki kraj i nie będzie chętnych to inna sprawa.

Coś już napisał
    Miasto
    Toruń

Domyślnie

hmmm nie wiem... sprawdzałem wczoraj u dwóch dystrybutorów i są od ręki... jak coś to pisz na pw
    30D + 50 f1.8 + 70-300 USM + 17-85 IS + 70-200 f2.8L + 24-70 f2.8L + 580EX Stofen

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maci78 Zobacz posta
    hmmm nie wiem... sprawdzałem wczoraj u dwóch dystrybutorów i są od ręki... jak coś to pisz na pw
    No, to ustaliliśmy pm-owo, że od ręki są peelki (to tak dla innych czytających, którzy zasadzają się na wersję IE).

Chciał nie chciał, wziąłem co było, czyli peel. Cena 2949 z fakturą. Nie mogłem więcej czekać, bo wyrozumiałość klientów ma raczej małe granice.
    Moje pierwsze wrażenie nie da się opisać. Zęby bolą i skurcze łapią, jak się po tym porusza. Co za %&@#*&^$@ to tłumaczył i po co?
    Wiem, że kiedyś się nauczę, ale spękalina czy punktylizacja śniły mi się dziś w nocy.

Inna sprawa, że bardzo ciekawa jest polityka dystrybutora Adobe'a w Pl. Inne wersje językowe na zamówienie, 2 tygodnie czekania i cena kilkaset złotych większa. A przecież powinno być taniej, skoro nie trzeba było ponosić kosztów na dodatkowe tłumaczenia i wymyślanie kretyńskich słówek.
    Jarek

Bywalec

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    Inna sprawa, że bardzo ciekawa jest polityka dystrybutora Adobe'a w Pl. Inne wersje językowe na zamówienie, 2 tygodnie czekania i cena kilkaset złotych większa. A przecież powinno być taniej, skoro nie trzeba było ponosić kosztów na dodatkowe tłumaczenia i wymyślanie kretyńskich słówek.

Może mają wyższą marżę na produkty, które raczej nie wyjdą poza ich dystrybucję. A polityka ta daje niezłe efekty, które można podziwiać na fotkach szybkich samochodów z wyrazem WIMAL w rejestracji
    Ostatnio edytowane przez RafalK ; 03-07-2007 o 14:34
    --

pozdrawiam,
    Rafał

Uzależniony Awatar FOTOGRAF
    Miasto
    Holandia, Polska

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez RafalK Zobacz posta
    Może mają wyższą marżę na produkty, które raczej nie wyjdą poza ich dystrybucję. A polityka ta daje niezłe efekty, które można podziwiać na fotkach szybkich samochodów z wyrazem WIMAL w rejestracji
    no to niezlych pieniazkow sie facet dorobil, ale czy tylko na licencji orginalnego oprogramowania?

tych samochodzikow to ona pa pewnie wiecej?
    Nikon Lowepro Zeiss Tamron Sigma Sony VAIO Manfrotto i duzo innych dupereli
    Canon? moze niedlugo!

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez FOTOGRAF Zobacz posta
    :
    tych samochodzikow to ona pa pewnie wiecej?
    Samochodzików może i ma, ale peesa to dla mnie nie miał
    A chciałem
    Jarek

Uprawnienia umieszczania postów