Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 53

Wątek: Gdzie kupić Oryginalny CS3 PL i za ile?

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie Gdzie kupić Oryginalny CS3 PL i za ile?

Dziwna sprawa, nie ma gdzie zamówić pełnego CS3 w pudełku, tylko żeby był w cywilizowanej wersji językowej. Bo za polską, to ja dziękuję. Jestem skłonny dopłacić nawet ciut więcej, byle dostać ten program na jutro.

Może ktoś przerabiał podobną sytuację i zna jej rozwiązanie?
    Jarek

Pełne uzależnienie Awatar Tomasz1972
    Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

http://www.wimal.com.pl/index.asp

Niedawno kupiłem uaktualnienie , z tym że w niecywilizowanej wersji językowej

Początki nałogu Awatar adalbert
    Miasto
    Poznań

Domyślnie

Jarku - zamówiłem przed tygodniem tutaj (świetna cena 2999zł):
    http://www.inttel.com.pl/adobe-photo...70-p-2297.html
    Czekałem 2 dni na dostawę.
    Przed chwilą - z myślą o Twoim poście - pytałem o ich stany magazynowe - PL mają na miejscu, ENG - informacja od dostawcy - najwcześniej 7-8 lipca... (i tak podobno jest w całej Polsce)
    Rada - jeśli gdzieś znajdziesz a faktycznie zależy Ci na czasie - kupuj od razu :-D

Pełne uzależnienie Awatar oskarkowy
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez adalbert Zobacz posta
    Jarku - zamówiłem przed tygodniem tutaj (świetna cena 2999zł):
    http://www.inttel.com.pl/adobe-photo...70-p-2297.html
    Czekałem 2 dni na dostawę.
    Przed chwilą - z myślą o Twoim poście - pytałem o ich stany magazynowe - PL mają na miejscu, ENG - informacja od dostawcy - najwcześniej 7-8 lipca... (i tak podobno jest w całej Polsce)
    Rada - jeśli gdzieś znajdziesz a faktycznie zależy Ci na czasie - kupuj od razu :-D
    jeśli gdzieś znajdziesz....
    żeby było śmieszniej, dwa tygodnie temu kupiłem go na allegro, ale ppiiipppp poczta polska zgubiła paczkę..
    Chyba sobie kupię peelkę, na początku zacisnę zęby a później i tak się przyzwyczaję
    Jarek

Początki nałogu
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

dla mnie CS3 [pełny, w pudełku, po angielsku] sprowadził jeszcze w maju, gdy nigdzie go nie było, p.Krzysztof Gradowski z firmy Nicat w Wa-wie [0-22 631 58 58]
    nie mam pojęcia, skąd go wytrzasnął, ale zrobił to błyskiem, kiedy powiedziałam, że mi zależy na czasie
    kosztowało to drożej niż tam, gdzie kupował adalbert - 3199 zł

Bywalec Awatar SAM
    Miasto
    Kamionek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez oskarkowy Zobacz posta
    jeśli gdzieś znajdziesz....
    żeby było śmieszniej, dwa tygodnie temu kupiłem go na allegro, ale ppiiipppp poczta polska zgubiła paczkę..
    Chyba sobie kupię peelkę, na początku zacisnę zęby a później i tak się przyzwyczaję
    Mam polską wersję od 2 tyg. i nie mam szczękościsku.
    Z PL-ką w końcu ogarnie cię jasność.

Domyślnie

ja wlasnie sciagam wersje EN z USA (650$), chociaz tam tez musialem czekac 2 tyg az sie pojawi w sklepie wersja na PC (na polkach lezaly same pod MAC-a) a ze sklepu internetowego nie mialem mozliwosci...

Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SAM Zobacz posta
    Mam polską wersję od 2 tyg. i nie mam szczękościsku.
    Z PL-ką w końcu ogarnie cię jasność.
    Hehe . Ja mam PL i uważam , że w porównaniu np do 7 jest tragicznie tłumaczona .

Domyślnie Legalność PS CS3 z USA w Polsce ???

Witam,
    Także zamierzam kupić CS3 w wersji angielskiej. Faktycznie potwierdzam ogólny brak takowego oprogramowania w kraju (dzwoniłem do Adobe).
    Przy okazji zapytałem z legalność użytkowania w Polsce softu PS CS3 zakupionego w Stanach. Otrzymałem odpowiedź, że jest to nielegalne, a stosowne zapisy znajdują się w warunkach licencji dołączonej do softu na tenże właśnie rynek (USA).

Gdzie można przeczytać wspomniane warunki licencji dla softu na rynek USA, bez konieczności ściągania i instalowania kilkusetmegowego triala?

Co ciekawe w warunkach licencji dla PS CS3 PL nie ma słowa o ograniczeniu "rejonowym" uzytkowania softu w wersji PL.

Czy tylko PS CS2 w Stanach jest dużo tańszy od dostępnego w Polsce ? A co z Kanadą, np.
    link do stronki mojej żonki - cena jaką zapłaciłem za zgodę na zakup 17-40 L Potem już poszło bez "szantażu": 30d i 17-40 dla niej a dla mnie 5d i 24-105. Transakcja wiązana.

Miasto
    Ząbkowice Śląskie

Domyślnie

Dzwoniłeś do ADOBE w Polsce czy do USA ?

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów