Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: Internetowe wywołanie zdjęć

Bywalec Awatar Kaworu
    Miasto
    Stalinigród

Domyślnie

w empikfoto jesli sie zamowi kika odbitek jednego zdjecia, to kazda odbitka potrafi miec inne kolory

Bywalec Awatar mtata
    Miasto
    Warszawa/Bielsk Podl.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Thunder Zobacz posta
    Wywolywalem w vertis.pl i jestem bardzo zadowolony
    Również polecam http://www.vertis.pl
    Testowałem wiele labów (łącznie z empikiem i kodakiem) i vertis od dłuższego czasu jest moim ulubionym

Początki nałogu Awatar krzychoo

Domyślnie

Ja robię odbitki tutaj http://www.fotomi.pl/slubna.html lepiej być nie może! papier, kolor, cena... współpracuje się znakomicie, nigdy nie dostałem od tej firmy lipy. to co mam na monitorze, dostaję na parierze. do kalibracji dają pliki i odbitki korekcyjne, każdy z klientów dostaje indywiduale konto FTP, gdzie można zarzucac ich plikami, przy czym czas wykonania jest szybki. Polecam, ja spróbowałem i zostałem... już wiecej nie chce mi sie użerać z innymi laborantami, którzy pchaja paluchy do moich zdjęć.

Coś już napisał

Domyślnie

Ja również polecam odbitki u Tomasza1972, wczoraj odebralem i rewelacja.
    Odbitki wyszly swietnie a dotego wszystko szybciutko.

PS. prawie jak wystawianie komentarza na Allegro
    550D, 50 f1.4, 15-85 f3.5-5.6 IS USM, 580EX II

Uzależniony
    Miasto
    Namysłów/Wrocław

Domyślnie

Czy ktoś robił u nich odbitki? Również zastanawia mnie niska cena.

Domyślnie

Ja ze swojej strony bardzo polecam pamprofil
    Odbitki świetne jakościowo. Super zachowanie kolorów. Do tego zawsze super szybko. Sam zamawiam u nich dłuższy czas i przy każdym kolejnym zamówieniu mogę liczyć na jakieś darmowe odbitki

Coś już napisał Awatar Novaro

Domyślnie

A jak w fotojokerze???

Dopiero zaczyna Awatar luckylucas
    Miasto
    Kościan

Domyślnie

Ja również polecam fotomi.pl. Korzystałem juz z wielu interenetowych lab-ów ale w kazdym było coś nie tak. w fotomi jestem w pełni usatysfakcjonowany. Zdjęcia najwyższej jakości, cena konkurencyjna no i odbitki mailem na drugi dzień. Polecam spróbować.
    FF
    www.jaworski-foto.pl - fotografia ślubna

Początki nałogu Awatar pmagdalena
    Miasto
    Gdańsk

Domyślnie

Polecam Empik kolory super i nie robią żadnej korekcji.

Kiedyś wywolalam w superfoto.pl ale papier jest kiepskiej jakości i wróciłam do fotoempik.pl

Pełne uzależnienie Awatar McKane
    Miasto
    Łódź

Domyślnie

Ja ma byc solidnie i szybko to u Tomasza1972

Zaczne od tego ze naleze do mega marudnych klientow
    Wyslalem do Tomasza kilkadziesiat plikow do odbitek 15x21 i 21x30 w nocy. (wiekszosc kolorowych czesc BW). Rano mialem juz telefon ze odbitki zrobione i leca do mnie priorytetem.
    Jakosciowo niczego nie mozna im zarzucic. Papier Fuji Suprema matowy czyli nie jakis badziew. Kolory rewelacyjne - wyjatkowo zblizone do tego co widzialem u siebie po uzyciu profilu dostarczonego przez Tomasza (lekko ocieplone ale to moze byc wina mojego monitora i nie do konca dokladnej kalibracji). Co wazniejsze tak naprawde nie trzeba tego profilu sciagac bo jest on bardzo zblizony do sRGB. Roznice wystepuja tylko w bardzo jaskrawych kolorach ktore ulegaja stonowaniu. Nie trzeba dodawac ze przyspiesza to niesamowicie caly proces obrobki. Do tego ostrosc i kontrast odbitek nawet w przypadku tych 21x30 na bardzo wysokim poziomie ... po dobrym przygotowaniu materialu wychodza zyletki. Lab jest tak ustawiony ze nie wprowadza zadnych wlasnych korekt jak to czesto ma miejsce w innych labach .. niby same Nki a kontrast pojechany w kosmos.

Tak wiec polecam bez dwoch zdan ... dzisiaj odbieram kolejna paczke tym razem 10x15 i 21x30 w wiekszej ilosci
    http://www.bykom-stop.avx.pl/

Najnowsze fotografie cegiel znajdziesz w mojej galerii http://canon-board.info//showthread.php?t=11296

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów