Pokaż wyniki od 1 do 10 z 41

Wątek: Internetowe wywołanie zdjęć

Mieszany widok

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznan / Swarzedz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    Czy może ktoś polecic mi jakieś internetowe lab. gdzie wywołują dobrej jakości foty?? interesują mnie standardowe odbitki 10x15 itp
    Ja właśnie postanowilem wyprobowac ofertę Tomasza1972 (link do oferty), zamawiałem parę sztuk 15x21 i dzis dostałem poczta paczke ze zdjeciami (a zamowilem w poniedzialek, wiec wszystko bardzo sprawnie)

Co jakosci to nie mam sie do czego przyczepic, cenowo wydaje mi sie bardzo korzystnie wiec docelowo bede zdaje sie stalym klientem
    (kilka z zamowionych odbitek zrobilem juz wczesniej w 2 labach w poznaniu placac sporo wiecej i mam subiektywne wrazenie ze odbitki od Tomka sa zrobione nawet lepiej)

System "pakietow" jest calkiem sensowny - w przypadku mniejszych ilosci koszty wysylki moga nieco przedrozyc sprawe i generalnie najbardziej oplaca sie zamawiac wlasnie pakiety
    Generalnie polecam

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_p Zobacz posta
    Ja właśnie postanowilem wyprobowac ofertę Tomasza1972 (link do oferty), zamawiałem parę sztuk 15x21 i dzis dostałem poczta paczke ze zdjeciami (a zamowilem w poniedzialek, wiec wszystko bardzo sprawnie)

Co jakosci to nie mam sie do czego przyczepic, cenowo wydaje mi sie bardzo korzystnie wiec docelowo bede zdaje sie stalym klientem
    (kilka z zamowionych odbitek zrobilem juz wczesniej w 2 labach w poznaniu placac sporo wiecej i mam subiektywne wrazenie ze odbitki od Tomka sa zrobione nawet lepiej)

System "pakietow" jest calkiem sensowny - w przypadku mniejszych ilosci koszty wysylki moga nieco przedrozyc sprawe i generalnie najbardziej oplaca sie zamawiac wlasnie pakiety
    Generalnie polecam
    Ja też wysłałbym do Tomasza tyle że tym razem miałem bardzo mało tzn nie całe 20 sztuk więc nie było sensu ale nastepnym razem zapewne sprobuje

Uprawnienia umieszczania postów