Może i dobry ale tylko całe pakiety10x15 - 50 sztuk.. ale dzieki
![]()
Może i dobry ale tylko całe pakiety10x15 - 50 sztuk.. ale dzieki
![]()
Punkt 7 polecam:
http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3
Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj
Polecam "limelight" z allegro. Pod tą nazwą kryje sie laboratorium w Nowej Soli, w którym pracuje niejaka Pani Ola, która ma naprawdę pojęcie o fotografii. Co do jakości jestem wręcz upierdliwy do granic możliwości, a widząc odbitki zrobione przez to laboratorium nie znalazłem niczego do czego mógłbym sie przyczepić. BRAWO !!!
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser
Mhm zwał jak zwał chodzi mi o to żebym przesłał im pliki a oni przysłali mi wersje papierowe![]()
Oczywiście dobrej jakości najlepiej jak najtaniej ale pewnie to nie zawsze idzie w parze.
dzięki za wsparcie :]
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Ona jakoś wystawia tą usługę...? bo zerknąłem to użytkownik nie ma w tej chwili wystawionych przedmiotów
Mhm może spróbuje w Vertis
Ostatnio edytowane przez Bonku5 ; 15-05-2007 o 18:33 Powód: Automerged Doublepost
W Rzeszowie masz Kodaka http://www.kodak.rzeszow.pl/ robią ładne odbitki. W Fotojokerze też robią dość dobrze, ale w MediaMarkt Ci już dobrze nie zrobią, choć chyba mają najtaniej![]()
Pozdrawiam - Michał Słonczyński
Podziele się z wami opinią na temat jednego foto labu z allegro "fotokubin" z Rzeszowa. Chciałem sprawdzić czy jakość dobra a za przesyłke nie musiał bym płacic wiec sie zdecydowałem.
I stanowczo odradzam. Zdjęcia robione 350d wyszły jak z taniego kompakta. Spikselowane a kolory całkowicie nie naturalne. Jeszcze mógłbym zarzucic sobie że zbytnio podciągnąłem kolorystyke ale wrzuciłem jedne foto które wywołałem w normalnym labie to niebo a ziemia.
I duży błąd jaki robią to kompresja przed wysyłką o ok 80% więc wiecie co z tego może być. Pytałem czemu tak robią to miły Pan powiedział, że kompresują tyle żeby zdjęcie nie straciło na jakości dla danego formatu.
Całe szczęście że kilka sztuk dałem![]()
Ja właśnie postanowilem wyprobowac ofertę Tomasza1972 (link do oferty), zamawiałem parę sztuk 15x21 i dzis dostałem poczta paczke ze zdjeciami (a zamowilem w poniedzialek, wiec wszystko bardzo sprawnie)
Co jakosci to nie mam sie do czego przyczepic, cenowo wydaje mi sie bardzo korzystnie wiec docelowo bede zdaje sie stalym klientem![]()
(kilka z zamowionych odbitek zrobilem juz wczesniej w 2 labach w poznaniu placac sporo wiecej i mam subiektywne wrazenie ze odbitki od Tomka sa zrobione nawet lepiej)
System "pakietow" jest calkiem sensowny - w przypadku mniejszych ilosci koszty wysylki moga nieco przedrozyc sprawe i generalnie najbardziej oplaca sie zamawiac wlasnie pakiety
Generalnie polecam![]()
Może w tej chwili nie ma niczego wystawionego, ale sprawdź jej konto i jak coś skontaktuj się z nią przez maila. Dość szybko odpowiada.
Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser