Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 41

Wątek: Internetowe wywołanie zdjęć

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Może i dobry ale tylko całe pakiety 10x15 - 50 sztuk.. ale dzieki

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Użyj wyszukiwarki panie! Było sporo na ten temat.
    Osobiście mogę polecić fotonet z Tych www.fotonet.info
    Cytat Zamieszczone przez Zielony Zobacz posta
    Wyszukiwarka -> Zaawansowane szukanie --> lab ---> tylko w tytułach ----> ENTER

Mało?
    Punkt 7 polecam:
    http://canon-board.info/announcement.php?f=27&a=3

Cenzor Awatar MacGyver
    Miasto
    Wrocław

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    Czy może ktoś polecic mi jakieś internetowe lab. gdzie wywołują dobrej jakości foty??
    Wywołują czy robią odbitki ?
    Cztery czarne eosy, pół-eos i pentax... a dokładniej to tutaj

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Polecam "limelight" z allegro. Pod tą nazwą kryje sie laboratorium w Nowej Soli, w którym pracuje niejaka Pani Ola, która ma naprawdę pojęcie o fotografii. Co do jakości jestem wręcz upierdliwy do granic możliwości, a widząc odbitki zrobione przez to laboratorium nie znalazłem niczego do czego mógłbym sie przyczepić. BRAWO !!!
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MacGyver Zobacz posta
    Wywołują czy robią odbitki ?
    Mhm zwał jak zwał chodzi mi o to żebym przesłał im pliki a oni przysłali mi wersje papierowe

Oczywiście dobrej jakości najlepiej jak najtaniej ale pewnie to nie zawsze idzie w parze.

Cytat Zamieszczone przez Vitez Zobacz posta
    dzięki za wsparcie :]
    !!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
    Cytat Zamieszczone przez jac+ Zobacz posta
    Polecam "limelight" z allegro. Pod tą nazwą kryje sie laboratorium w Nowej Soli, w którym pracuje niejaka Pani Ola, która ma naprawdę pojęcie o fotografii. Co do jakości jestem wręcz upierdliwy do granic możliwości, a widząc odbitki zrobione przez to laboratorium nie znalazłem niczego do czego mógłbym sie przyczepić. BRAWO !!!
    Ona jakoś wystawia tą usługę...? bo zerknąłem to użytkownik nie ma w tej chwili wystawionych przedmiotów

Mhm może spróbuje w Vertis
    Ostatnio edytowane przez Bonku5 ; 15-05-2007 o 18:33 Powód: Automerged Doublepost

Początki nałogu Awatar michal.s
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

W Rzeszowie masz Kodaka http://www.kodak.rzeszow.pl/ robią ładne odbitki. W Fotojokerze też robią dość dobrze, ale w MediaMarkt Ci już dobrze nie zrobią, choć chyba mają najtaniej
    Pozdrawiam - Michał Słonczyński

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Podziele się z wami opinią na temat jednego foto labu z allegro "fotokubin" z Rzeszowa. Chciałem sprawdzić czy jakość dobra a za przesyłke nie musiał bym płacic wiec sie zdecydowałem.

I stanowczo odradzam. Zdjęcia robione 350d wyszły jak z taniego kompakta. Spikselowane a kolory całkowicie nie naturalne. Jeszcze mógłbym zarzucic sobie że zbytnio podciągnąłem kolorystyke ale wrzuciłem jedne foto które wywołałem w normalnym labie to niebo a ziemia.

I duży błąd jaki robią to kompresja przed wysyłką o ok 80% więc wiecie co z tego może być. Pytałem czemu tak robią to miły Pan powiedział, że kompresują tyle żeby zdjęcie nie straciło na jakości dla danego formatu.

Całe szczęście że kilka sztuk dałem

Dopiero zaczyna
    Miasto
    Poznan / Swarzedz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bonku5 Zobacz posta
    Czy może ktoś polecic mi jakieś internetowe lab. gdzie wywołują dobrej jakości foty?? interesują mnie standardowe odbitki 10x15 itp
    Ja właśnie postanowilem wyprobowac ofertę Tomasza1972 (link do oferty), zamawiałem parę sztuk 15x21 i dzis dostałem poczta paczke ze zdjeciami (a zamowilem w poniedzialek, wiec wszystko bardzo sprawnie)

Co jakosci to nie mam sie do czego przyczepic, cenowo wydaje mi sie bardzo korzystnie wiec docelowo bede zdaje sie stalym klientem
    (kilka z zamowionych odbitek zrobilem juz wczesniej w 2 labach w poznaniu placac sporo wiecej i mam subiektywne wrazenie ze odbitki od Tomka sa zrobione nawet lepiej)

System "pakietow" jest calkiem sensowny - w przypadku mniejszych ilosci koszty wysylki moga nieco przedrozyc sprawe i generalnie najbardziej oplaca sie zamawiac wlasnie pakiety
    Generalnie polecam

Początki nałogu
    Miasto
    Rzeszów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez lukasz_p Zobacz posta
    Ja właśnie postanowilem wyprobowac ofertę Tomasza1972 (link do oferty), zamawiałem parę sztuk 15x21 i dzis dostałem poczta paczke ze zdjeciami (a zamowilem w poniedzialek, wiec wszystko bardzo sprawnie)

Co jakosci to nie mam sie do czego przyczepic, cenowo wydaje mi sie bardzo korzystnie wiec docelowo bede zdaje sie stalym klientem
    (kilka z zamowionych odbitek zrobilem juz wczesniej w 2 labach w poznaniu placac sporo wiecej i mam subiektywne wrazenie ze odbitki od Tomka sa zrobione nawet lepiej)

System "pakietow" jest calkiem sensowny - w przypadku mniejszych ilosci koszty wysylki moga nieco przedrozyc sprawe i generalnie najbardziej oplaca sie zamawiac wlasnie pakiety
    Generalnie polecam
    Ja też wysłałbym do Tomasza tyle że tym razem miałem bardzo mało tzn nie całe 20 sztuk więc nie było sensu ale nastepnym razem zapewne sprobuje

Uzależniony Awatar jac+

Domyślnie

Może w tej chwili nie ma niczego wystawionego, ale sprawdź jej konto i jak coś skontaktuj się z nią przez maila. Dość szybko odpowiada.
    Mała spiżarnia: duża puszka, mniejsza puszka, pudełko sardynek, 5 słoików i naleśnik na deser

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów