Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 12 z 12

Wątek: Manifestacja antyglobalistow w warszawie

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Arek
    Oj Vitez, byles ty kiedys na manifestacji?
    Bylem. Niestety nie mialem wtedy aparatu. Na antywojenna chcialem isc ale mi sie zachorowalo

Na ostatniej manifie antywojennej wyjalem tele tylko jeden raz
    Ile razy gdy czytam watki o zdjeciach z manifestacji (grupy, fora, lista mailingowa fotowawa) to wielu narzeka "oj jaka szkoda ze nie mialem dluzszego szkla" - ja wole sie uczyc na bledach innych i dlatego wole jednak miec teleobiektyw+na wszelki wypadek telekonwerter do niego.

Do manifestantow da sie podejsc na minilmalna odleglosc ostrzenia. Czego sie boisz?
    Czasem da a czasem nie da... gdy sie bijatyka rozpocznie (a to sie czesto zdarza) to wtedy raczej bym nie podchodzil :P , a tak to oczywiscie ze wolalbym Tamronem pstrykac bo jest po prostu lepszy :> .

Btw na bitwe pod Grunwaldem tez zdziwisz sie ze chce wziac telekonwerter?

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Arku... piszesz o demonstracjach Polakow... A to demonstracja owszem w Polsce bedzie, ale antyglobalisci z calego swiata, najbardziej znani zadymiacze beda. Nie to zebym straszyl, ale przejrzalem sobie pobieznie (ktos gdzies rzucil linka - nie znajde teraz) przyklady ich "dzialalnosci" przy okazji podobnych szczytow w innych panstwach. Po obejrzeniu tych przykladow jestem zdecydowanie przekonany do teleobiektywu+telekonwertera .
    Nie chce przesadna odwaga zdobywac Pulitzera, tylko w miare bezpieczny sposob zrobic jakies ciekawe fotki.

Co do fotowawa: http://fotowawa.prv.pl/

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów