Pokaż wyniki od 1 do 10 z 117

Wątek: 1d mk III - pierwsze wrażenia

Widok wątkowy

Obertroll Awatar Kolekcjoner
    Miasto
    Pod Tatrami

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sven Zobacz posta
    chyba sobie jaja robisz? formułujesz opinię na temat aparatu na podstawie 4 zdjęć jakiegoś neptyka, który nie potrafił ustawić ostrości, albo zapomniał wyłączyć ai servo? prawdopodobnie za kilka dni powiesi podobne zdjęcia z 1ds mk II. Myślę, że ten facet powinien sobie jakiś kompakt kupić, wtedy na 100% będzie miał wszystko ostre :-)
    Ale to normalne zawsze się znajdą krzykacze. Forum depreview "trzyma" poziom pod tym względem. Może facet ma zwyczajnie walniętą puszkę - to się zdarza - i robi z tego aferę. W końcu każdy chce mieć swoje pięć minut. Ja tam nie wiem. Marka III w rękach nie miałem więc o jakości jego "działania" się nie wypowiadam. Praktyka uczy że informacje z for gdzie można bezkarnie pisać wszystko są funta kłaków nie warte. Na pewno jakiś problem z kontrolą jakości Canon ma ale to wynika pewnie głównie z faktu, że nawet ich zaskoczyła popularność tego aparatu.

Jeśli jakość zdjęć wychodzących z 1D mkIII jest tak "marna" jak zaprezentował kolega sven to mnie to wystarcza w zupełności i może być mój .
    Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner ; 25-06-2007 o 20:29
    "Co do wspomnianego mojego obowiązku to chcę jeszcze dodać, że mój stosunek do tegoż obowiązku jest moją osobistą i całkowicie prywatną sprawą, co zwalnia mnie od wszelkich dalszych komentarzy, przypisów, suplementów i gloss."
    Kapitan Wagner

Uprawnienia umieszczania postów