A znajdziesz jakis fotobank ktory obsluguje NTFS?Zamieszczone przez Mortis
A znajdziesz jakis fotobank ktory obsluguje NTFS?Zamieszczone przez Mortis
Pozatym po co NTFS w fotobanku ????
EOS 10D + grip + RS-80N3
Tokina 12-24/4 | Tamron 28-75/2.8 |
Lowepro Computrekker AW
jakieś szpargały...
moje fotki --->www.robson.deviantart.com
Jak dla mnie, minusem braku NTFS jest fakt, że musiałem swój 40 GB dysk podzielić na 2 partycje, bo FAT32 umożliwia tworzenie dysków logicznych o pojemności do 32 GB.
EOS 5D mark II | Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM | Tamron 28-75 f/2.8| Canon EF 50mm f/1.8 II | 550 EX
Hmm, a ja mam PD7X z dyskiem 40GB i jedną partycją (i próbowałem go już zapychać na max., kiedy testowałem baterie - no problem). Co więcej, kupiłem go z 80GB, tyle że potem podmieniłem dyski z laptopem. To jak to w końcu jest? Bo ja się nie znam na tych tam windzianych problemach ;-)
Z tego co widzę w google to PD7X też działa tylko z FAT32, więc może masz utworzoną tylko jedną partycję 32GB a reszta jest nieużywana ?
EOS 5D mark II | Canon EF 16-35mm f/2.8L II USM | Tamron 28-75 f/2.8| Canon EF 50mm f/1.8 II | 550 EX
Powyżej napisałem:Zamieszczone przez Mortis
Nie wiem, nie znam się, nie wnikam. U mnie działapróbowałem go już zapychać na max., kiedy testowałem baterie - no problem![]()
Można sformatować partycję FAT32 ponad 32GB, ale nie standardowym formatowaniem z poziomu Windy. Praktycznie każdy producent databanków na swoich stronach daje narzędzie, które na to pozwala.
Aparacik, szkiełeczka, lampeczka i plecaczek...
Czyzby to byl moj stary znajomy DarekB? Moj bank (e-tank firmy level) byl juz wymieniany, ale dziala rownie badziewnie po wymianie. Ponadto przy zepsutym kontrolerze USB ktory kupilem, uparl sie ze go mechanicznie przepalilem (palnikiem czy jaki czort?)Zamieszczone przez Nemeo
Jak nie standardowym? U mnie poszlo normalnie: fdisk + mkfs.vfat :> i jest chyba 60GB (ale nie w tanku a w kompie)Zamieszczone przez skrzat
A gdzie kupic mozna PD7X jezeli nie w Polsce to chociaz w Europie? Za chwile urlop...
pozdrawiam,
bzyk