Na moge zmierzyc sie z kims na krople chetni prosze pisac
pozdr
Na moge zmierzyc sie z kims na krople chetni prosze pisac
pozdr
spadajace? wiszace? rozklapane? jakies wieksze wymagania? termin?
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
a no obojetnie , termin nawet teraz
tylko powiedz mi jak sie ustawia taka bitwe bo jestem tu zielony ,albo jak mozesz to zrob co trzeba
pozdr
czyzbys juz mial fotke na skladzie...? hehehehehhe
hmmm.... a czemu nie; pisze sie![]()
proponuje czas do przyszlej niedzieli (mam problem z tym wikendem i tygodniem)
a co do 'jak to sie robi' - w pierwszym poscie robisz liste chetnych, podajesz termin do kiedy, yyy... a potem Tomasz1972 robi z tego ankiete jak naplyna fotki mejlami na batlowy adres. chyba wsio.
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
obym była złą wróżką, ale jeśli zajrzy tu katOsu, to pewnie zje wszystkich na śniadanie i będzie po battlu![]()
znam czlowiekawymiata fakt, i z checia zmierzylbym sie
![]()
wlasnie polukalem pare prac.... no dobrze, mielibysmy doczynienia z powaznym przeciwnikiem. tymbardziej na ambicje (by) mi wjechalo LOL![]()
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.
ok danny to zalozyc nowy post z naszymi nickami i tam wypisac wszystko??
bo ja juz zabieram sie do wyslania linkow
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
danny to tak : trzy zdjecia , termin do niedzieli (przyszlej) tak jak chciales no i to byloby na tyle , pasuje??
Ostatnio edytowane przez michpok ; 22-06-2007 o 22:43 Powód: Automerged Doublepost
3 zdjecia mowisz...? znaczy sie musze 3 razy wiecej ruszyc szarych komorek..? ehhh... niech bedzie. 3 foty do przyszlej niedzieli; proponuje (pro forma formalizacji) 21:00, 1 lipca.
nowego posta nie musisz - pierwszy jaki zrobiles zaraz przy zakladaniu watku (ten z 22-06-2007, 21:19) - tam zrob edycje dopisuja na kiedy i liste ofiar![]()
analog i prajmy.
cyfra gdzieś w kącie.