tak mi przyszlo do glowy by w ten weekend (obojetnie - sobota lub niedziela) wybrac sie w tamte rejony.. planuje byc na miejscu kolo 4 nad ranem.. gdyby ktos ma problemy ze spaniem i reflektuje na ranne focenie to zapraszam na PW :smile:
tak mi przyszlo do glowy by w ten weekend (obojetnie - sobota lub niedziela) wybrac sie w tamte rejony.. planuje byc na miejscu kolo 4 nad ranem.. gdyby ktos ma problemy ze spaniem i reflektuje na ranne focenie to zapraszam na PW :smile:
chetnie bym sie zabral, jedzie może ktoś z Rybnika?
350d+grip, tamron 28-75/2.8
Ja jestem z Jastrzębia... ale kurcze w ten weekend mi nie pasujemam nadzieje, że to nie ostatnia taka szansa :>
Life is a box of chocolates, Forrest. You never know what you're gonna get.
ja rowniez jestem chetny, ale na niedziele...
Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl
na pewno nie ostatnia :-) .. jechalem ostatnio wokol zbiornika i kilka ciekawych miejsc mi sie w oczy rzucilo - stad pomysl.. to moj pierwszy wyjazd w tamte okolice z aparatem wiec mozna to potraktowac jako rekonesans :-)
poczekamy i zobaczymy jaka bedzie sie kroila pogoda.. jesli na sobote beda zapowiadac deszcz, to pozmieniam plany i ew. ta niedziele tez bedzie ok, ale tpo tak maks na 2-3 godziny![]()
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 22-06-2007 o 08:55
ok, jak cos to daj znac, u mnie sobota odpada bo o 9 w pracy musze byc.
pozdrawiam.
G.
Fotografia ślubna https://grzesiekkogut.pl
Wybrałbym się na taki plenerek. Niestety, w ten ani następny weekend nie mogę, gdybyście wybierali się tam kiedyś ponownie chętnie się dołącze
to moze ustalimy juz z gory jakis termin - latwiej byloby wtedy cos zaplanowac.. moja propozycja wyszla poniedkad tak z dnia na dzien i liczylem sie z tym, ze moze byc ciezko z frekfencja ;-) .. o godzinie juz nie wspone ;-)
z dluzszym wyprzedzeniem proponuje wiec 2 terminy - 14-15 i 21-22 sierpnia.. wczesniej nie dam rady bo najpierw zmieniam stan cywilny a potem wyjezdzam na troche z aparatem i zona..yyy.. zona i aparatem ;-) nad morze ;-)
to tak ondosnie przyszlych plenerkow (bo miejsce wydaje sie byc ciekawe i pewnie nie raz bede tam sie wybieral), natomiast z Grzeskiem K sie dogadam, jak tylko bede wiedziel jak wyglada u mnie gryplan na niedziele :smile:
Ostatnio edytowane przez Kubak82 ; 22-06-2007 o 10:27
Jak by sie cos wyklarowalo na niedzielny swit to bym sie pisal
skoro jest dwoch na jednego, to demokretycznie - niech bedzie niedzeila :razz:
poza tym w sobote wg. wszelkich prognoz ma padac z rana wiec wyjazd i tak IMHO bylby bez sensu ;-) .. termin to niedziele, godzina miedzy 4 a 4.30 (ja bede od 4).. co do miejsca to odezwe sie wieczorem do chetnych na PW, bo widze ze bedziemy jechac z roznych stron i warto byloby sie spotkac w jakims latwym do znalezienia miejscu![]()