Cytat Zamieszczone przez marta_o Zobacz posta
To jeszcze mi powiedzcie co musicie mieć zapewnione aby przyjechać. Czy interesują Was tylko te tematy, które wymieniłam, czy może chcielibyście żeby jeszcze coś zorganizować?
Moze czegos nie doczytalem ale jak na razie bardzo malo, albo bardzo niekonkretnie wymienilas. Znaczy mamy: konie, stajnia i ziemia mazowiecka.

Czego wiecej potrzeba:
- dokladne ramy czasowe (dni, godziny, kiedy przyjechac, kiedy wyjechac)
- dokladna lista co i gdzie kiedy robimy ale z zastrzezeniem ze bez przymusu - jak ktos chce sie sam/mniejszymi grupkami poszlajac to nie musi trzymac sie grupy
- dokladniejszy opis atrakcji: ile koni, jakie pokazy mozna zorganizowac, jakie tereny w/wokol stadniny mozna pozwiedzac, ladowisko paralotniarzy to dodatkowa fajna jak dla mnie atrakcja ale musisz sie u nich dowiedziec w jaki dzien i o ktorej godzinie najwiekszy ruch/jakies specjalne loty, pokazy czy tym podobne atrakcje
- rodzaj wyzywienia i ew. noclegu dostepny na miejscu.

Moge ci podeslac dla porownania plan plenru w jakim bralem udzial w Kazimierzu Dolnym, dwa dni, dosc intensywnie rozlozone ale jednoczesnie "flexible" czyli bylo pare pozycji do wyboru i nic na sile.

Do jedzenia mogę zapewnić jakieś wiejskie żarcie, że się tak wyrażę. Ognisko, bigos czy żurek i te sprawy. Aaaaaaa... jeszcze bym zapomniała... niedaleko jest lotnisko paralotniarzy itp. To też fajny temat.
Oba punkty bardzo ciekawe 8)