Kropelki super, portret trochę zalatuje Draganem, ale też niezły.
Kropelki super, portret trochę zalatuje Draganem, ale też niezły.
krople masz znakomicie opanowaną... plastyka zdjęć niesamowita. rewelacja. nie przestawaj...
Rewelacja!!
5DmkII, Canon 24-70 f/2.8, Canon 85 f/1.8, Canon 70-200 f/4, 430 EX
:: Banki Zdjęć - sprzedaż zdjęć w agencjach microstock
:: Motywy wordpress
3 świetna![]()
tak samo jak wszyscy jestem po wrażeniem Twojej biegłości technicznej,
kropelki są zachwycające,
myślę, że całkiem ładnie zarobisz na stockach, czego Ci serdecznie życzę :-D
tylko portret mi nie pasi, jest wypreparowany na zimno
i faktycznie w manierze Dragana, jak zauważył Nemeo
- może spróbuj nie opracowywać portretów aż tak bardzo?
moim zdaniem przy portretach biegłość techniczna nie jest aż tak ważna,
ważna jest jakośc - ale nie ta techniczna
[choć zaraz pewnie zostane zakrzyczana]
witam powaliło mnie na kolana całkowicie ja moge powiedziec tylko że próbuję i nijak nie wychodzi ale mam podpowiedź strzykawka, próbowałam z biuretą laboratoryjną
jestem oczarowana twoimi kropelkami
pozdrawiam
Dobre body, palnik oraz szkiełka: Canon EF 50/1,8 II, Canon EF 100 f/2.8 Macro USM, Canon EF 70-200/4 L, Canon 35 1.4 L, canon 17-40/4L, canon fish eye, 24-105/4L, Bilora 1122 i inne drobiazgi
powiem jedno nigdy nie lubiłam zdjęć kropelek, ale to co Ty potrafisz robić ze światłem i rozmieszczeniem tych maleństw to jest mistrzostwo naprawde gratulujeprzekonałaś mnie zebym czesciej oglądała twoje galeriie
![]()
...kropelki ładne, ale powtarzalne, jak to kropelki.
Za to Twój dziadek jest wyjątkowy i nie przeszkadza mi tu lekki styl a'la Dragan, wręcz przeciwnie. Wierzę, że dla Ciebie to jeszcze bardziej wyjątkowe zdjęcie, bo to Twój dziadek i na pewno dumna jesteś z niego i uważam, że takie zdjęcie powinno wisieć*w dużym formacie na ścianie Twojego pokoju lub domu.
Ot tyle.
Pozdrawiam
http://www.kadr.org.pl - ... zapraszam...
właśnie dlatego, że to jest jej bliski, to powinna na niego spojrzeć własnymi oczami, a nie oczami Dragana, czy kogokolwiek innego
byłoby znacznie ciekawiej, gdyby powiedziała coś o nim sama, nie uciekając się do cudzego 'gotowca'
[co oczywiście jest najtrudniejsze i wcale nie twierdzę, że sama to potrafię]
Dzięki za miłe słowa.
Co do stylu a'la Dragan...o tym fotografie dowiedziałam się z tego postu... nie wiedziałam kto to jest, więc nie rozumialam komentarzy w stylu "wzrorowanie się na Draganie"... Hmm, może pomyslcie, że taki jest mój styl, tak to widzę, tak mi i dziadkowi pasuje, tak lubię![]()