Uskładałam już na coś w kwocie jakiej "jedynka się mieści". Nie mogę kupić 70-tki bo mi za dużo na imprezę zostanie :wink:
Żartuję oczywiście. No wiesz, jeżeli chce rozwijać swoje możliwości to jeżeli mogę wybierać między czymś lepszym to nie grzech. W ciągu 2 miesięcy zrobiłam ponad 7 tys. zdjęć. Chociażby dlatego nie zostanę przy 400D. Obawiam się, że długo ze mną nie wytrzyma. Aparat mam wszędzie i zawsze. Jak bawiłam się zwykłymi kompaktami to nawet fotki do galerii wrzucałam teraz nie mam czasu. Kupę wyjazdów, dużo miejsc, w których bywam. To musi być coś co wytrzyma warunki, da dobrą jakość, wygodnie można poruszać się po menu, sprawdzi się w fotografii sportowej, zadowoli kobietę :wink:
Wiem, wiem.. takie rzeczy to tylko w Erze..
Porównam Wasze opinie i może większość głosów za jakimś modelem pomoże mi wybrać.
Zastanawiałam się jeszcze za opcją wypożyczenia sprzętu i potestowania. Są rzekomo takie wypożyczalnie. W którejś z gazet widziałam reklamę. Tylko zastanawiam się czy stan sprzętu nie wpłynie na mój wybór. Nie wiem jak to z aparatami w takich firmach jest
No i właśnie te szumy zauważam plus to wszystko co wymieniłam wcześniej. Do tego jest jakiś taki przeraźliwie mały.