zdecydowanie jeden z najlepszych wątków jakie w życiu widziałem!
sam sobie chcę kupić Marka III bo mnie stać (raptem jakieś jedno miesięczne moje wynagrodzenie) ...chodź zupełnie mi się do niczego nie przyda bo i jego szybkostrzelności nie potrzebuje, a mój obecny sprzęt ma więcej Megapixli ....alee czuje jakąś wewnętrzną potrzebę posiadania tej puszki ... po prostu godzinami oglądam jego recenzje w internecie i wertuje katalogi reklamowe i pragnę go mieć ponad wszystko choć lepiej by było kupić kila obiektywów lub zainwestować w reklamę swojego biznesu ...jedyną przeszkodą na drodze do kupna marka III jest moja małżonka, cytuje: "ty się lepiej weź do roboty stary nierobie, na spacer byś z dzieckiem poszedł albo posprzątał w domu ...a ty tylko oglądasz te aparaty w internecie, zapomnij że ci pozwolę go kupić!!!"

droga Marto doskonale rozumiem twoją potrzebę posiadania, nie daj się zwariować kup najdroższą puszkę na którą cię stać, to twoja kasa i możesz robić z nią co chcesz... nie zapominaj jednak że jak sama nie włożysz całego serca w robienie zdjęć to lepszych efektów nie osiągniesz ...

pierwsza fotka - super !
pozostałe przeciętne

na koniec zerknij tu ( zrobiłem 20d + sigma 2.8 70-200APO)
http://adammphoto.com/iiihhhhaaaa.jpg
pozdrawiam