Pokaż wyniki od 1 do 10 z 185

Wątek: Dylemat amatora: 5D czy 1D mark III

Widok wątkowy

Dopiero zaczyna Awatar marta_o
    Miasto
    Okolice Warszawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez dan7770 Zobacz posta

profesjonalisci tak,ale jak ktos zwala wine na puszke (majaca duze mozliwosci) za zle zdjecia robiac takim szklem i mysli ze jak kupi jednke to zrobi sama za niego zdjecia... to to jest pomylka. taki aparat jak 5d czy jednyka to swiadomy wybor. nie kupuje sie ferrari ,jak sie jeszcze za dobrze ruszac nie umie !
    A kto powiedział, że sama robi. Czytałeś posty uważnie? I nie zgodzę się z Tobą. Przykładowo jeżeli jeździec chce się rozwijać ma małą szansę na koniu rasy nn, nieodpowiedniej budowy czy charakteru do danej dyscypliny. Zmienia go na odpowiedniejszego. Ferrari to kiepski przykład. Ferrari plus kiepski kierowca może zabić, 1D nie, no chyba, że będę nim rzucać w ludzi. Biorąc pod uwagę jego wagę jest to możliwe, tylko po co? Trochę szkoda sprzętu.

Odpowiadając na posty niżej. Nie twierdzę i nie twierdziłam, że jestem dobra. Tym bardziej nie twierdziłam , że jestem dobrą baletnicą. Za to moja ciotka była i zna parę przykładów jak to rzeczony rąbek przeszkodził :-)

Tak. Mam kiepski zasięg, net chodzi wolno a mojej miejscowości nie ma na większości map i nie łapie się w GPS

Dziękuję za doradzenie obiektywów.
    Ostatnio edytowane przez marta_o ; 20-06-2007 o 19:04

Uprawnienia umieszczania postów