Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Wątek: CANON OFERUJE 100MB na zdjecia???

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez alien
    witek to ze ty to tak sobie
    Jeszcze raz powiesz tak do mnie (napisalem ci w innym topiku ze sobie tego nie zycze) to dam ci drugie vote yes na bana z forum.
    [nastolatek] Przestan kozaczyc cwaniaczku luzackimi tekstami malolatow bo sie one nie podobaja wiec spusc z tonu, luzne wory i sluchaj prosb i rad innych jak do ciebie mowia - kumasz?[/nastolatek]

(tlumaczenie powyzszego: alien - to ze jestes mlody i myslisz ze jestes cool piszac tego typu teksty, wcale nie znaczy ze masz prawo ignorowac cudze prosby o grzeczniejsze odzywanie i zachowanie sie gdy nie podoba sie ono innym)

Coś już napisał
    Miasto
    Inowrocław

Domyślnie

Wnoskek do Canona proponuję zapodać - o dodanie rozdziłu do instrukcji obsługi aparatu - Wychowanie + ogólne zasaday w kontaktach międzyludzkich :-)
    Canon EOS 300D

Początki nałogu

Domyślnie

Vitez długo myslales nad tym tekstem? Który i tak brzmi jak z lat 60 no ale rozumiem tesknisz za mlodoscia Wiesz mi chodzilo o to ze do mne to pasuje ale w Twoich ustach brzmi to komicznie...naprawde nie musiales sie az tak ponizac...no ale ja karze...s... musi POZDRO!!!
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

zło konieczne Awatar Vitez
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

ale rozumiem tesknisz za mlodoscia
    Znize sie do twojego poziomu: przy moim nicku jest podany wiek debilku (zdjecie tez jest aktualne).

Początki nałogu

Domyślnie

no ale zdjecie jest czarnobiale powiedzialbym ze wykapane lata 60 POZDRO!!
    ja tam jestem zielony(jak na prawdziwego aliena przystało) więc licze na Waszą pomoc ;p

Początki nałogu Awatar alahari
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

no ale zdjecie jest czarnobiale powiedzialbym ze wykapane lata 60 POZDRO!!
    A Ty sie chyba wstydzisz swego lica, co? A moze twoja fotka wyglada jak sprzed 2 wieków

Początki nałogu

Domyślnie

Droga Alo Haro ja wiem ze ty nosisz grube bryle no ale jakbys nie zauwazyla juz sie obnazylem..ten alienek(po lewej) to ja....prawda ze slodki Dzis w nocy cie porwe i obejrze..od srodka

Początki nałogu
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Dobra, są granice, ale ja proponuje wpuścić permanentnego bana ksomołuchowi, myślę, że zgodzą się wszyscy
    NO, not one of the First Ones,
    I AM THE FIRST ONE !!!
    PS G3\512MB Kingston\UV Hoya\POL King

Początki nałogu Awatar alahari
    Miasto
    Warszawa

Domyślnie

Droga Alo Haro ja wiem ze ty nosisz grube bryle no ale jakbys nie zauwazyla juz sie obnazylem..ten alienek(po lewej) to ja....prawda ze slodki Dzis w nocy cie porwe i obejrze..od srodka
    Tiaa, obnazyles, ale swa bezdenną... Ech.. Szkoda gadac...

Cytat Zamieszczone przez mroczny
    Dobra, są granice, ale ja proponuje wpuścić permanentnego bana ksomołuchowi, myślę, że zgodzą się wszyscy
    Popieram

Początki nałogu

Domyślnie

UWAGA UWAGA organizuje akcje Kazdy kto chce moze sie zlozyc na lekarza od dyslekcji dla mrocznego który mówiac łagodnie potrzebuje go na gwałt no i odrazu na psychiatre dla Ali bo jej nerwy puszczają Ala czuj sie porwana

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów